Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst Nieuws
Nieuws

Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst

Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst
Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst

Afgelopen week kwam Professional Fighters League (PFL) zwaargewicht vechter Josh Copeland, negatief in het nieuws nadat hij was gearresteerd voor huiselijk geweld.

Volgens een rapport van TMZ werd Copeland gearresteerd omdat hij naar verluidt zijn vrouw zou hebben mishandeld. Het incident zou zijn gebeurd voor de ogen van hun kind.

Josh Copeland vocht het laatst op oudejaarsavond, toen hij tekort kwam in de finale van het PFL-seizoen 2018, verloor van Philipe Lins via TKO en er niet in slaagde de $ 1M-prijs voor de zwaargewicht divisie mee naar huis te nemen.

Schorsing

Copeland vocht eerder voor de ter ziele gegane World Series of Fighting organisatie, en in de UFC, waar hij in respectievelijk 2014 en 2015 werd verslagen door Ruslan Magomedov en Jared Rosholt.

LEES OOK: MMA-vechter trapt vrouw in elkaar

Echter zal hij voorlopig bij de PFL niet meer in actie te zien, de organisatie schorst hem voor onbepaalde tijd, dit naar aanleiding van zijn arrestatie en het geweld tegen zijn vrouw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws