Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst

Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst

Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst

Afgelopen week kwam Professional Fighters League (PFL) zwaargewicht vechter Josh Copeland, negatief in het nieuws nadat hij was gearresteerd voor huiselijk geweld.

Volgens een rapport van TMZ werd Copeland gearresteerd omdat hij naar verluidt zijn vrouw zou hebben mishandeld. Het incident zou zijn gebeurd voor de ogen van hun kind.

Josh Copeland vocht het laatst op oudejaarsavond, toen hij tekort kwam in de finale van het PFL-seizoen 2018, verloor van Philipe Lins via TKO en er niet in slaagde de $ 1M-prijs voor de zwaargewicht divisie mee naar huis te nemen.

Schorsing

Copeland vocht eerder voor de ter ziele gegane World Series of Fighting organisatie, en in de UFC, waar hij in respectievelijk 2014 en 2015 werd verslagen door Ruslan Magomedov en Jared Rosholt.

LEES OOK: MMA-vechter trapt vrouw in elkaar

Echter zal hij voorlopig bij de PFL niet meer in actie te zien, de organisatie schorst hem voor onbepaalde tijd, dit naar aanleiding van zijn arrestatie en het geweld tegen zijn vrouw.

Bekijk ook

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.