Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst

Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst

Losse handjes: MMA-vechter voor onbepaalde tijd geschorst

Afgelopen week kwam Professional Fighters League (PFL) zwaargewicht vechter Josh Copeland, negatief in het nieuws nadat hij was gearresteerd voor huiselijk geweld.

Volgens een rapport van TMZ werd Copeland gearresteerd omdat hij naar verluidt zijn vrouw zou hebben mishandeld. Het incident zou zijn gebeurd voor de ogen van hun kind.

Josh Copeland vocht het laatst op oudejaarsavond, toen hij tekort kwam in de finale van het PFL-seizoen 2018, verloor van Philipe Lins via TKO en er niet in slaagde de $ 1M-prijs voor de zwaargewicht divisie mee naar huis te nemen.

Schorsing

Copeland vocht eerder voor de ter ziele gegane World Series of Fighting organisatie, en in de UFC, waar hij in respectievelijk 2014 en 2015 werd verslagen door Ruslan Magomedov en Jared Rosholt.

LEES OOK: MMA-vechter trapt vrouw in elkaar

Echter zal hij voorlopig bij de PFL niet meer in actie te zien, de organisatie schorst hem voor onbepaalde tijd, dit naar aanleiding van zijn arrestatie en het geweld tegen zijn vrouw.

Bekijk ook

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...

Man op straat krijgt pak slaag van MMA-vechter (video)

Er zijn enkele vrij duidelijke waarschuwingssignalen van buitenaf dat het geen goed idee is om ...