Live publiek komt waarschijnlijk terug bij UFC gevechten
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Live publiek komt waarschijnlijk terug bij UFC gevechten

Live publiek komt waarschijnlijk terug bij UFC gevechten

Live publiek komt waarschijnlijk terug bij UFC gevechten

Het aanstaande gevecht op UFC 254 tussen Khabib vs Gaethje zou een live publiek kunnen hebben. Zo zegt Saeed Rashed Al Saeed.

Saeed Rashed Al Saeed, is de marketingdirecteur van het ministerie van Cultuur en Toerisme in Abu Dhabi. Hij zegt dat het evenement dat gepland staat voor 24 oktober publiek zal kunnen hebben.

“We bestuderen momenteel hoe we fans naar UFC 254 kunnen halen. Op dit moment bekijken we hoe we fans kunnen scheiden van mensen in de bubbel, maar ze toch op een veilige manier in de ruimte kunnen krijgen,” aldus Rashed Al Saeed.

Optimistisch

“Als alles volgens plan verloopt, maken we dit binnenkort bekend. Het is nog niet bevestigd, maar het plan is op zijn plaats, maar het moet worden goedgekeurd. Ik ben optimistisch, maar gezondheid en veiligheid kunnen niet in gevaar worden gebracht. Dat is onze prioriteit, het zal niet gebeuren tenzij het onfeilbaar is. “

Justin Gaethje vs Khabib Nurmagomedov vindt plaats op Fight Island en is een geweldige kans voor de UFC om te kunnen vechten met hun internationale vechters. Al Saeed hoopt echter dat de volgende UFC evenementen zonder de strikte beperkingen die van kracht zijn vanwege de pandemie plaats zullen vinden.

Echt genieten

“Als mensen me vragen of er een Fight Island 3 komt, is mijn eerlijke antwoord “Ik hoop het echt niet.” Dat is niet omdat ik het werk niet leuk vind of omdat ik het niet leuk vind om vechters van wereldklasse binnen te halen, het is omdat ik wil dat toekomstige sport of UFC-evenementen buiten de grenzen van de pandemie kunnen plaatsvinden, “vervolgt Rashed Al Saeed.

“Ik probeer optimistisch te zijn en hoop dat we geen nieuwe bubbel nodig hebben. We kunnen meer UFC-evenementen houden, maar ik wil dat de gasten ze persoonlijk kunnen bekijken en ik wil dat onze vechters kunnen uitgaan en genieten van het emiraat. “

Bekijk ook

Gepest jochie neemt keihard wraak! 'Vechtmachine'

Gepest jochie neemt keihard wraak! ‘Vechtmachine’ (video)

Een gepeste jongen werd het allemaal teveel

'Vette vreetzak!' UFC-ster McGregor FaceTimed met Paddy The Baddy

‘Vette vreetzak!’ UFC-ster McGregor FaceTimed Paddy The Baddy (video)

Toen Pimblett afgelopen weekend na een bezoek aan het Bellator MMA event

Russische MMA-kampioen Vladimir Mineev opgeroepen om te vechten in oorlog tegen Oekraïne

Russische MMA-kampioen opgeroepen om te vechten in oorlog tegen Oekraïne

De voormalige Russische paratrooper is de eerste bekende vechter

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page