⚠️😱 UFC: ‘Wie een kaartje koopt, loopt risico op de dood’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ⚠️😱 UFC: ‘Wie een kaartje koopt, loopt risico op de dood’

⚠️😱 UFC: ‘Wie een kaartje koopt, loopt risico op de dood’

UFC: 'Wie een kaartje koopt, loopt risico op de dood'

Wellicht geen lekker vooruitzicht maar het ‘live’ kijken naar UFC-wedstrijden kan levensgevaarlijk zijn. Zo stelt de organisatie in haar nieuwe aangepaste disclaimer. Wie een kaartje koopt loopt risico op de dood, klinkt hard, maar het staat er toch echt.

De UFC is wedstrijden blijven organiseren ondanks de grote uitbraak van het coronavirus, zelfs met publiek. De organisatie week uit naar naar het midden-oosten, na eerst in eigen land een paar events onder strenge conronamaatregelen te hebben georganiseerd.

Op 24 april keert de UFC terug met een binnen een paar minuten uitverkocht event, UFC 261: Usman vs. Masvidal 2. Dit kon ook niet anders want de vecht fans staan te springen om weer plaats te nemen om de tribunes. Een goed gevulde vechtkaart met gevechten om je vingers bij af te likken. Jorge Masvidal zal te zien zijn tegen Kamaru Usman, maar ook ongeslagen kampioen Valentine Shevchenko die haar titel verdiend tegen Jessica Andrade. 

Levensgevaarlijk

Om het feest compleet te maken staat kampioen Weili Zhang tegenover Rose Namajunas in een monster clash. Maar kijken is niet zonder risico zo blijkt uit de disclaimer bij de gekochte tickets. Daar staat letterlijk dat je als toeschouwer het risico aanvaard om Covid-19 op te lopen, ziek te worden en zelfs de kans loopt om dood te gaan.

En mocht je genezen in het geval wat niemand hoopt dat je Covid-19 opgelopen hebt, dat je er op lange termijn negatieve gevolgen aan kunt overhouden. De fans lijken het risico voor lief te nemen, want de kaarten voor UFC 261 waren binnen een paar minuten uitverkocht.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page