Home / Nieuws / MMA NIEUWS / LEVENSGEVAARLIJK: Commentaar video UFC-vechter

LEVENSGEVAARLIJK: Commentaar video UFC-vechter

Er is veel commentaar op de afval race die UFC-vechter Jorge Masvidal 6 dagen voor zijn gevecht tegen Kamaru Usman moest ondergaan.

Masvidal stapte in al zeer late vervanger voor Gilbert Burns. Deze werd uit het gevecht gehaald wegens een coronavirus besmetting. Masvidal werd opgetrommeld en moest hard aan e slag om af te vallen.

Smullen in een pizza

De privéjet waar Masvidal mee naar Abu Dhabi vloog waar het gevecht plaatsvond, maakte een tussenstop in Rome. Daar werd nog snel een pizza gehaald die Masvidal met smaak opat.

Eenmaal in Abu Dhabi moest hij gelijk beginnen met afvallen. Maat liefst 10 kilo moest hij kwijt. Dat dit geen makkelijke weg was is vast gelegd in een korte video docu. Op deze docu is nu flink wat commentaar omdat het blootlegt hoe onverantwoord snel afvallen kan zijn.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page