LEVEN OF DOOD: De strijd van UFC vechter Derrick Lewis Nieuws
Nieuws

LEVEN OF DOOD: De strijd van UFC vechter Derrick Lewis

LEVEN OF DOOD: De strijd van UFC vechter Derrick Lewis
LEVEN OF DOOD: De strijd van UFC vechter Derrick Lewis

Derrick Lewis onthult dat hij een gevecht voert op 'leven of dood' wegens een medische aandoening.

Maandag was Derrick Lewis gast in de MMA Show van Ariel Helwani en hij begon over zijn UFC 247-overwinning voordat hij een mededeling deed die de fans niet hadden zien aankomen. Het populaire UFC Zwaargewicht verklaarde dat hij momenteel te maken heeft met een ernstig medisch probleem dat zijn training en voorbereiding op UFC 247 afgelopen weekend in gevaar bracht.

Hoewel Lewis de precieze aard van zijn toestand niet wil onthullen, zei hij wel dat wat hij doormaakt veel atleten in een oogwenk kan overkomen. Het niet bekendgemaakte medische probleem had ook invloed op de prestaties van Lewis in de eerste ronde van zijn gedeelde beslissingswinst tegen Latifi.

Reserve vechter

De arts van Lewis vertelde hem dat hij zijn gevecht tegen Ilir Laitifi beter af kon zeggen, maar Lewis liet zich controleren door het medische UFC-team, dat hem toch het groene licht gaf om te vechten. Lewis herhaalde dat hij geen grapje maakt over de openbaring en dat hij legitiem lijdt aan een potentieel groot gezondheidsprobleem.

Ondanks het voortdurende probleem bevestigde de voormalige UFC-titelkandidaat dat hij beschikbaar zou zijn als back-up voor de clash tussen Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik. Beide zwaargewichten treffen elkaar op zaterdag 28 maart tijdens UFC on ESPN 8.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws