LEUGENS: Airbag ramt UFC-veteraan knock-out Nieuws
Nieuws

LEUGENS: Airbag ramt UFC-veteraan knock-out

LEUGENS: Airbag ramt UFC-veteraan knock-out
LEUGENS: Airbag ramt UFC-veteraan knock-out

Meer informatie is opgedoken over het auto ongeluk waar UFC-veteraan B.J. Penn vorige week bij betrokken was.

In tegenstelling tot de politierapporten die over het incident zijn gepubliceerd, zegt de familievertegenwoordiger van B.J. Penn dat het voertuig waarin Penn reed niet is omgerold bij het ongeluk waarbij hij vorige week betrokken was, en dat de Hawaiiaan door de airbag knock-out ging.

Direct na het ongeluk werd een standaard onderzoek gestart naar het ongeluk waarvan werd gesuggereerd dat Penn teveel alcohol zou hebben gedronken. Penn's vertegenwoordiger Gary Levitt betwist de politierapporten die ook stellen dat Penn te snel reed en de controle over zijn truck verloor, waardoor deze omsloeg.

Niet waar

"Niemand heeft de feiten nog, en van de feiten die we hebben bekeken, is de truck nooit omgedraaid, er was geen uitgebreide schade aan zoals ze zeggen dat er was, en BJ werd bewusteloos geslagen omdat de voorairbag werd geactiveerd, 'Zei Levitt over het incident. “ Al het ander wat wordt beweerd is gewoon gelogen. "

Vorig jaar beschuldigde Penn's vriendin hem van huiselijk en seksueel misbruik, en kreeg een huisverbod tegen hem. Terwijl hij zijn laatste zeven MMA-gevechten verloor, werd Penn door de UFC ontslagen, ondanks het feit dat hij een gevecht had gepland tegen Nik Lentz nadat beelden naar boven kwamen van een bargevecht in Hawaii waar Penn het onderspit delfde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws