Home / Nieuws / MMA NIEUWS / LEUGENS: Airbag ramt UFC-veteraan knock-out

LEUGENS: Airbag ramt UFC-veteraan knock-out

MMA legende BJ Penn keert terug naar de UFC kooi

Meer informatie is opgedoken over het auto ongeluk waar UFC-veteraan B.J. Penn vorige week bij betrokken was.

In tegenstelling tot de politierapporten die over het incident zijn gepubliceerd, zegt de familievertegenwoordiger van B.J. Penn dat het voertuig waarin Penn reed niet is omgerold bij het ongeluk waarbij hij vorige week betrokken was, en dat de Hawaiiaan door de airbag knock-out ging.

Direct na het ongeluk werd een standaard onderzoek gestart naar het ongeluk waarvan werd gesuggereerd dat Penn teveel alcohol zou hebben gedronken. Penn’s vertegenwoordiger Gary Levitt betwist de politierapporten die ook stellen dat Penn te snel reed en de controle over zijn truck verloor, waardoor deze omsloeg.

Niet waar

“Niemand heeft de feiten nog, en van de feiten die we hebben bekeken, is de truck nooit omgedraaid, er was geen uitgebreide schade aan zoals ze zeggen dat er was, en BJ werd bewusteloos geslagen omdat de voorairbag werd geactiveerd, ‘Zei Levitt over het incident. “ Al het ander wat wordt beweerd is gewoon gelogen. “

Vorig jaar beschuldigde Penn’s vriendin hem van huiselijk en seksueel misbruik, en kreeg een huisverbod tegen hem. Terwijl hij zijn laatste zeven MMA-gevechten verloor, werd Penn door de UFC ontslagen, ondanks het feit dat hij een gevecht had gepland tegen Nik Lentz nadat beelden naar boven kwamen van een bargevecht in Hawaii waar Penn het onderspit delfde.

Bekijk ook

VIDEO: Docu ter ere van overleden vader UFC kampioen Khabib

De vader van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap overleed recentelijk aan de gevolgen van het ...

KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend

Enfusion maakte het eerste titelgevecht bekend na het uitbreken van de coronapandemie. De Nederlandse Sarèl ...

Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway

Ondanks het behalen van een overwinning op Max Holloway, lijkt Alexander Volkanovski het moeilijk te ...