LEKKER HOOR: Sexy MMA-vechter afgeschoten om heerlijk lichaam - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / LEKKER HOOR: Sexy MMA-vechter afgeschoten om heerlijk lichaam

LEKKER HOOR: Sexy MMA-vechter afgeschoten om heerlijk lichaam

Veel MMA fans smullen niet alleen om de gevechten in de ring. Maar ook om de goed getrainde lichamen van de vrouwelijk vechters. Zo ook die van Bellator MMA’s Valerie Loureda.

En wat een lichaam heeft Valerie Loureda, daar kun je niet omheen. Wellicht klein van stuk maar gevormd als een ware sex godin, althans dat zeggen enkele hardcore fans van de vechter. Loureda trok afgelopen week veel bekijks maar ook boze blikken, van haar concurrenten.

Loureda deed een niets verhullend dansje op social media waarin haar wel gevormde zitvlak meteen in het oog sprong. Dit werkte als een rode lap op UFC Bantamweight en Ultimate Fighter (TUF) kampioen Macy Chiasson. Deze vond het echt niet kunnen, dat Loureda sex leek te verkopen. En shoot de video dan ook af met flink wat commentaar.

Lekker hoor

Ook vrouwen UFC kampioen in twee gewichtklassen Amanda Nunes mengde zich in de strijd. Deze kon het dansje wel waarderen. Nunes die samen met haar vriendin een kind verwacht vond het een compliment waard dat Loureda haar heerlijke welvingen frivool liet bewegen.

“Omdat ik goed gevormd ben, goed kan dansen en ook nog eens een Latino ben verkoop ik sex?” Was Loureda’s vraag aan Chiasson. Fans namen het op voor Loureda en vonden dat Chiasson met haar mannelijke uiterlijk en kortgeknipt haar gewoon jaloers was. En zeg nou zelf was het dansje van Loureda nu echt zo erg?

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page