Legende versus legende gevecht is aan! Pudzian tegen Materla
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Legende versus legende gevecht is aan! Pudzian tegen Materla

Legende versus legende gevecht is aan! Pudzian tegen Materla

Legende versus legende gevecht is aan! Pudzian tegen Materla

Mariusz Pudzianowski een de meest succesvolle sterke man in de geschiedenis van de sport. DePool richtte zich in 2009 op MMA. Sindsdien heeft hij verschillende opmerkelijke overwinningen behaald op vechtsportveteranen.

Twee van de grootste sterren ooit in de Europese MMA zullen het tegen elkaar opnemen. De vijfvoudig sterkste man ter wereld Mariusz Pudzianowski, treft voormalig KSW-kampioen middengewicht Michal Materla. Beiden legendes zullen strijden tijdens KSW 70 op 28 mei in de Atlas Arena in Lodz, Polen.

Beide mannen worden gecrediteerd voor hun grote impact op de groei van KSW en zijn sportieve iconen in hun geboorteland Polen. De 45-jarige Pudzianowski is momenteel bezig met een winstreeks van vier gevechten. Diens laatste gevecht was tegen de Afrikaanse reus ‘Bombardier’. Deze werd door de Pool ​​in minder dan twintig seconden op KSW 64 in oktober uitgeschakeld.

Echte legendes

Met een heel andere sportieve achtergrond maakte Materla zijn KSW-debuut in 2006. Tijdens zijn carrière had hij veel succes bij vele Europese en internationale MMA-sterren. Waaronder Kendall Grove, Rodney Wallace, Tomasz Drwal, Paulo Thiago, Rousimar Palhares en Jay Silva. Materla won het KSW-middengewicht kampioenschap op KSW 19. Ook verdedigde hij de titel vier keer totdat hij deze verloor aan Mamed Khalidov op KSW 33.

Sindsdien heeft de 38-jarige alleen verloren van Scott Askham en Roberto Soldic. Dit is het moment dat beide legendes het tegen elkaar opnemen in dit KSW-supergevecht. Bekijk KSW 70 live exclusief op Viaplay in Nederland.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page