LEF: McGregor reden waarom Poirier titelgevecht afwijst Nieuws
Nieuws

LEF: McGregor reden waarom Poirier titelgevecht afwijst

LEF: McGregor reden waarom Poirier titelgevecht afwijst

Dustin Poirier heeft een kans om voor de UFC lichtgewicht titel afgewezen om voor een derde keer tegen Conor McGregor te kunnen vechten. UFC baas Dana White komt met dat nieuws naar buiten.

Voormalig UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov ging vorige week definitief met pensioen. Daarbij kwam Khabib's titel vacant, wat leidde tot het boeken van Michael Chandler vs. Charles Oliveira, voor de lichtgewicht titel op UFC 262.

Eerst McGregor nog een keer

Volgens White werd Poirier deze kans ook geboden maar weigerde hij he aanbod van de UFC. ,,Dana White vertelde me dat Dustin Poirier een kans kreeg op de lichtgewicht titel en besloot in plaats daarvan de rematch van Conor McGregor voort te zetten", zegt reporter Aaron Bronsteter van TSN.

Sommige fans en media waren geschokt dat Poirier geen deel uitmaakte van het titelgevecht, aangezien hij in januari McGregor knock-out had geslagen. Maar nu weten we dat de UFC Poirier als eerste het titelgevecht aanbood.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws