'Lafaard!' UFC verliest topgevecht voor december MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Lafaard!' UFC verliest topgevecht voor december

'Lafaard!' UFC verliest topgevecht voor december

Jorge Masvidal heeft zich teruggetrokken uit zijn langverwachte UFC 269-wedstrijd tegen Leon voor 11 december. een niet nader genoemde blessure, lijkt de reden voor de terugtrekking.

Het is niet zeker of Edwards wel zal vechten tegen een andere tegenstander, zo zegt UFC-directeur Hunter Campbell tegen ESPN's Brett Okamoto. Rijzende ster Khamzat Chimaev is een mogelijke vervanger.

Chimaev keerde onlangs in stijl terug na meer dan een jaar aan de zijlijn te hebben gestaan, door Covid-19. Afgelopen zaterdag vernietigde hij de chinees Jingliang Li in de eerste ronde van hun gevecht.

Covid problemen

Ondertussen noemt Edwards zijn rivaal Masvidal een lafaard en beschuldigd deze er van een gevecht met hem te ontwijken. Edwards en Chimaev zouden eerder drie keer vechten. In december 2020 en in januari en maart van dit jaar. Alle gevechten werden geannuleerd vanwege COVID-19-problemen. (tekst loopt door onder video).

Van Edwards werd verwacht dat hij de volgende kans zou krijgen tegen kampioen Kamaru Usman als hij Masvidal versloeg op de kaart van 11 december. Nu richt de Brit zich al op Usman die zaterdag zijn titel met succes verdedigde tegen Colby Covington.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws