Kwaad bloed: Conor McGregor eist rematch met Khabib (video) Nieuws
Nieuws

Kwaad bloed: Conor McGregor eist rematch met Khabib (video)

Kwaad bloed: Conor McGregor eist rematch met Khabib (video)
Kwaad bloed: Conor McGregor eist rematch met Khabib (video)

In een slopende wedstrijd op UFC 242 zegevierde Khabib Nurmagomedov via rear-naked choke in ronde 3 op 2:06, tegen lichtgewicht interim kampioen Dustin Poirer op zaterdagavond.

De winst van Khabib is voor aartsrivaal Conor McGregor reden om in de pen te klimmen op twitter en de Rus uit te dagen om hun lange vete uit te vechten en niet zomaar ergens.

ZIE OOK >> Khabib behoudt wereldtitel met verslaan Dustin Poirier

Voor de rematch heeft McGregor ook al een locatie in gedachte, het aankomende event van de UFC in Moskou. Geen betere plek voor de Ier McGregor om zijn gelden nederlaag tegen Khabib te willen wreken.

Eerst Tony Ferguson

Tijdens de persconferentie na het gevecht tussen Khabib en Poirier deed de grote baas van de UFC uit de doeken zeker open te staan voor een rematch tussen Khabib en Mc Gregor. Maar eerst krijgt Tony Ferguson de kans.

"Als Tony om de een of andere reden niet kan of wil vechten tegen Khabib is een gevecht met Mc Gregor niet ondenkbaar, " zegt Dana White. Of McGregor op 9 November 2019 de kans krijgt tegen Khabib valt dus te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws