'K*t excuus!' Toptalent loopt UFC vechtcontract mis (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'K*t excuus!' Toptalent loopt UFC vechtcontract mis (video)

'K*t excuus!' Toptalent loopt UFC vechtcontract mis (video)

Bo Nickal liep afgelopen nacht tegen een flinke teleurstelling aan. Alhoewel het grote talent zijn wedstrijd won tijdens de UFC talenten show DWCS, kreeg hij geen contract bij de organisatie.

Hij was een van de grootste favorieten in de hele DWCS-geschiedenis Bo Nickal, die binnenkwam als een -3000 favoriet boven Zachary Borrego. Nickal is een veelgeprezen talent met een worstelachtergrond, maar tot nu toe slechts één MMA-gevecht.

Niet te geloven

Hij stapte in de Octagon en verzekerde zich van de winst in de eerste ronde en wat velen dachten dat een UFC-contract in de zak van Nickal zou zitten, maar dat was niet het geval. Dana White (UFC Baas. Red.), bood Nickal een tweede gevecht aan in de DWCS vanwege zijn onervarenheid met MMA.

De fans zijn woest en noemen het een 'kut excuus' van White om Nickal nog een keer aan DWCS mee te laten doen. Echter lijkt White te willen zien wat Nickal nog meer in huis heeft voor hij hem de leeuwen gooit. MMA is niet alleen worstelen waar Nickal een meester in is. Maar ook staand vechten hoort ot de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws