Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Kritiek op Veronica: ‘ninja’ knock-out redt UFC uitzending

Kritiek op Veronica: ‘ninja’ knock-out redt UFC uitzending

Screenshot

Er was de afgelopen periode flink wat commentaar op de uitzendingen van de UFC op Veronica, ook de livestream kreeg er flink van langs.

Het commentaar was niet van de lucht, Veronica kreeg er van de UFC fans flink van langs, een falende livestream en de tv uitzendingen werden ook niet gespaard. Beginners foutjes, kinderziektes van alles werd er gesuggereerd. De zender doet zijn best MMA als vechtsport een prominente plek te geven.

Het Facebook kanaal van de zender stond roodgloeiend van de klachten, maar men beloofde beterschap. Een oplossing leek gevonden in het UFC event van vorig weekend in Londen, deze werd 1 op 1 uitgezonden op SBS9 en met het originele commentaar.

Opgelucht ademhalen

Lovende woorden van de fans, eindelijk leek de zender op het goede spoor te zitten. Tot afgelopen nacht, UFC Nashville stond op het programma met een aantal topgevechten, waaronder de clash tussen Anthony Pettis en Stephen Thompson. Pettis maakte korte metten met Pettis in wat een ware superman knock-out was in ronde 2 op 4:55.

LEES OOK: Veel commentaar op UFC uitzending van Veronica

De Nederlandse UFC fans haalden opgelucht adem, want de zender zou net overschakelen naar Disney XD. Op social media reageerde volgers: Als je de sport niet serieus neemt….waarom koop je dan de rechten?! ” tot, Ik wil graag Pettis bedanken voor het finishen van deze partij net voor 4:00. Disney XD kwam er aan. Dat wist hij. Goed bezig. “

Bekijk ook

Bevestigt: Robert Whittaker vs. Israël Adesanya op UFC 243

Het lijkt erop dat de langverwachte strijd tussen Whittaker (20-4 MMA, 11-2 UFC) en Adesanya (17-0 MMA, 6) -0 UFC), de headliner van het UFC 243 event zal zijn.

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

Als het aan ONE Championship ligt krijgt de Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder binnen afzienbare tijd een kans op de wereldtitel.

UFC-wereldkampioen Henry Cejudo beland in ziekenhuis

De sinds kort UFC-wereldkampioen in twee gewichtklassen, Henry Cejudo is opgenomen in het ziekenhuis.