Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Kritiek op Veronica: ‘ninja’ knock-out redt UFC uitzending

Kritiek op Veronica: ‘ninja’ knock-out redt UFC uitzending

Screenshot

Er was de afgelopen periode flink wat commentaar op de uitzendingen van de UFC op Veronica, ook de livestream kreeg er flink van langs.

Het commentaar was niet van de lucht, Veronica kreeg er van de UFC fans flink van langs, een falende livestream en de tv uitzendingen werden ook niet gespaard. Beginners foutjes, kinderziektes van alles werd er gesuggereerd. De zender doet zijn best MMA als vechtsport een prominente plek te geven.

Het Facebook kanaal van de zender stond roodgloeiend van de klachten, maar men beloofde beterschap. Een oplossing leek gevonden in het UFC event van vorig weekend in Londen, deze werd 1 op 1 uitgezonden op SBS9 en met het originele commentaar.

Opgelucht ademhalen

Lovende woorden van de fans, eindelijk leek de zender op het goede spoor te zitten. Tot afgelopen nacht, UFC Nashville stond op het programma met een aantal topgevechten, waaronder de clash tussen Anthony Pettis en Stephen Thompson. Pettis maakte korte metten met Pettis in wat een ware superman knock-out was in ronde 2 op 4:55.

LEES OOK: Veel commentaar op UFC uitzending van Veronica

De Nederlandse UFC fans haalden opgelucht adem, want de zender zou net overschakelen naar Disney XD. Op social media reageerde volgers: Als je de sport niet serieus neemt….waarom koop je dan de rechten?! ” tot, Ik wil graag Pettis bedanken voor het finishen van deze partij net voor 4:00. Disney XD kwam er aan. Dat wist hij. Goed bezig. “

Bekijk ook

Jorina Baars over Cris Cyborg en terugkeer naar Lion Fight (video)

Jorina Baars is een van de bekendste Nederlandse kickboksers. De meervoudig kampioen staat onder contract ...

VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden

Dean Maxwell die afgelopen zaterdag meedeed aan het Urban Fight Night 24 in Milsons Point, ...

Aartsrivaal Anthony Joshua heeft eindelijk datum voor gevecht

Andy Ruiz (links) en Chris Arreola (Rechts) Andy Ruiz Jr zal in actie komen tegen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page