'Krachtiger dan Overeem!' Deze UFC-ster is beter dan iedereen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Krachtiger dan Overeem!' Deze UFC-ster is beter dan iedereen

'Krachtiger dan Overeem!' Deze UFC-ster is beter dan iedereen

Alistair Overeem was een van de krachtigste UFC-vechters. Toch is er volgens coach Brandon Gibson een nieuwe ster aan het firmament die beter is en niet alleen dan de Nederlander. Jon Jones zou iedereen in de zwaargewicht divisie kunnen verslaan.

De voormalige kampioen licht zwaargewicht Jones, heeft een aantal uitstekende overwinningen behaald tijdens zijn carrière. Maar hij is nooit echt bekend geweest om zijn knock-out kracht. Daarom wordt de recente bewering van zijn coach interessant.

Volgens Brandon Gibson is deze grotere Jon Jones al "krachtiger" dan veel van de zwaargewicht knock-out artiesten die hij door de jaren heen heeft gecoacht, waaronder Alistair Overeem. ,,Ik heb veel geweldige zwaargewichten getraind. Ik heb Arlovski en Overeem en Frank Mir en Travis Browne getraind', zegt Gibson.

hij kan ze allemaal aan

,,Jon Jones is krachtiger, explosiever, creatiever en dynamischer dan ze allemaal. Dus, ik kan niet wachten om Jon die eerste wedstrijd bij zwaargewicht te zien maken. Het wordt iets heel, heel speciaals, en ik ben verheugd om er deel van uit te maken.”

Gibson besprak ook de trainingsvideo's die Jones plaatste, en zei dat mensen "echt, echt geschokt" zullen zijn om te zien hoe goed hij is in zwaargewicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws