Kotsen van de pijn: UFC'er Chris Weidman gaat door een hel Nieuws
Nieuws

Kotsen van de pijn: UFC'er Chris Weidman gaat door een hel

Kotsen van de pijn: UFC'er Chris Weidman gaat door een hel

Chris Weidman brak op brute wijze zijn onderbeen tegen Uriah Hall vorig weekend tijdens UFC261. Een korte blok verdediging van Hall deed het been van Weidman door de Impact los bengelen. Een gruwelijk gezicht en zeer pijnlijk voor Weidman.

De verschrikkelijke beelden van een van de ergste blessures die een vechter kunnen overkomen, staan gegrift in het geheugen van veel UFC fans. Weidman werd met succes geopereerd maar gaat door een levende hel. Het herstel kan lange tijd in beslag nemen en via Instagram is te zien dat de stoere vechter het zwaar te verduren heeft.

Pijnlijk

,,Dank je wel mama voor het verzorgen, ik voel mijn tenen niet meer ik hoop dat het gevoel weer terugkomt", schrijft Weidman bij een foto in zijn Insta stories. Ook laat de UFC'er zien dat hij flink moet afzien, een alleszeggende foto laat zien dat de werd naar herstel niet over rozen gaat.

,,Hele nacht wakker, kotsen. De pijn was ondraaglijk. Ik stopte met de pijnstillers, maar moest er weer mee beginnen. Pijn is klote maar uiteindelijk zal deze verdwijnen", aldus Weidman. Hoe lang het herstel gaat duren is niet te zeggen. Hopelijk komt Weidman er snel weer bovenop en kan hij zijn carrière vervolgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws