KO's leveren vechters UFC-contract op! 'Vechtbaas blij' MMA Nieuws
MMA Nieuws

KO's leveren vechters UFC-contract op! 'Vechtbaas blij'

KO's leveren vechters UFC-contract op! 'Vechtbaas blij'

Dana White, UFC-President heeft afgelopen nacht twee nieuwe topvechters aan zijn al uitgebreide selecte toegevoegd. De vechtbaas was aanwezig tijdens een regionale MMA-show in Denver, Fury FC 53, en lijfde de vechters in.

UFC baas White, was samen met twee vrienden Din Thomas en Matt Serra, aanwezig voor de opnames van een komende aflevering van "Dana White: Lookin' for a Fight." Het beviel White wel wat hij zag tijdens de wedstrijden van Joseph Holmes en Trey Ogden.

Brute knock-out

Middengewicht Holmes en Ogden maakten genoeg indruk op de UFC-baas om contractaanbiedingen te ontvangen, volgens een Instagram-post van hun manager Jason House, CVO van Iridium Sports Agency.

Holmes, 26, versloeg Jhonoven Pati met een brute knock-out stoot. Wat Ogden betreft, hij stond in de headliner van Fury FC 53 tegen JJ Okanovich. Ogden won door technische submission in de tweede ronde en kneep zijn rivaal KO. De prestaties leverde beide vechters een vechtcontract op bij de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws