'Koop deze bullshit niet!' UFC'er Nate Diaz pissed off MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Koop deze bullshit niet!' UFC'er Nate Diaz pissed off

'Koop deze bullshit niet!' UFC'er Nate Diaz pissed off

Nate Diaz hekelt de UFC voor speciale Diaz-broers NFT's die de organisatie uitbrengt. NFT's zijn Non-Fungible Tokens, een niet- inwisselbaar, onvervangbaar digitaal eigendom certificaat.

De UFC kwam onlangs met NFT's van de Diaz-broers op de proppen, maar de jongere van de twee Nate, heeft het er niet zo op. Sterker nog de UFC vechter is pissed off en raadt iedereen aan geen enkele NFT te kopen.

,,Het is zo'n shit bedoening, hebben jullie Nick niet 5 jaar geschorst en me een boete gegeven voor een vape-pen?! Nu plukken jullie de vruchten. Ik hoop dat niemand deze bullshit koopt", schrijft Diaz die de UFC flink schoffeert.

Wat een onzin

Nate verwees waarschijnlijk naar zijn sanctie voor het gebruik van een CBD-vape-pen tijdens de UFC 202 persconferentie in 2016, en Nick's langdurige schorsing voor cannabisgebruik in 2015. De broers Nick en Nate Diaz zijn ontegensprekelijk twee van de grootste supersterren in de huidige generatie MMA.

Nick is altijd al een favoriet bij de fans geweest sinds het begin van de jaren 2000, terwijl Nate zijn sterrenkracht in 2016 enorm zag groeien na het verslaan van Conor McGregor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws