Kooivechter breekt handen in heftig gevecht! 'Wraakpoging mislukt' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kooivechter breekt handen in heftig gevecht! 'Wraakpoging mislukt'

Kooivechter breekt handen in heftig gevecht! 'Wraakpoging mislukt'

Anthony Pettis zegt dat hij twee gebroken handen heeft opgelopen in zijn verlies tegen Stevie Ray bij PFL Playoffs 1 in New York. Pettis verloor slechts zes weken geleden van Ray tijdens het reguliere PFL-seizoen en was op zoek naar een wraak.

Topvechter Pettis nam het eerder vandaag op tegen Stevie Ray in de headliner van PFL Playoffs 1 in New York City. Hij was op weg om zijn ticket naar de finale van het lichtgewicht toernooi van 2022 zeker te stellen. Maar het enige wat hij kreeg was twee gebroken handen. Ray versloeg Pettis tijdens de eerste twee rondes van het gevecht.

Teveel verliezen

Ray deed genoeg om een ​​unanieme beslissingsoverwinning mee naar huis te nemen. Hierdoor wist hij de plek in het PFL-kampioenschap op 25 november te veroveren. Maar dat was niet het ergste voor Pettis. Na het gevecht plaatste Pettis een bericht op zijn sociale media. Waarin stond dat hij beide handen brak tijdens zijn gevecht met Ray.

Het is een moeilijke uitkomst voor Pettis, die het moeilijk heeft sinds hij in 2021 bij de PFL tekende. De voormalige UFC lichtgewicht kampioen kwam met veel tamtam bij de organisatie. Maar liep tegen een aantal verliezen aan, met zijn enige overwinning op Myles Price eerder dit jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws