'Kom op met die locatie': Anissa Meksen daagt Janet Todd uit, wachten beu - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Kom op met die locatie’: Anissa Meksen daagt Janet Todd uit, wachten beu

‘Kom op met die locatie’: Anissa Meksen daagt Janet Todd uit, wachten beu

'Kom op met die locatie': Anissa Meksen daagt Janet Todd uit

Anissa Meksen de voormalige Superbantam wereldkampioen bij GLORY Kickboxing, daagt Janet Todd de ONE Championship Atoomgewicht kampioen uit. Meksen is het wachten zat en wil de ring in.

De afgelopen periode heeft Meksen veel van zich laten horen. Vorig jaar tekende de topkickbokser bij ONE Championship, maar een gevecht blijft tot nu toe uit. Toch bleef de Française door trainen, maar kwam recentelijk terug naar Frankrijk.

Kom op met dat gevecht

Vandaag doet Benoit Zede de manier en coach van Meksen er wederom een uitdaging uitgaan. Deze keer naar TOdd die vandaag nog in de ring stond in Singapore. Daar versloeg de Amerikaanse Alma Juniku via unanieme beslissing. Tijd om aan de bel te trekken bij ONE om nogmaals een gevecht los te krijgen voor Meksen.

De oproep van Meksen wordt massaal gedeeld op social media. De vraag is hoelang ONE Championship nog de deur dicht houdt voor topvechter Meksen, of dat zij nu eindelijk haar kunnen mag bewijzen.

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page