'Kom eerst tot leven!' Nate Diaz over gevecht met Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Kom eerst tot leven!' Nate Diaz over gevecht met Conor McGregor

'Kom eerst tot leven!' Nate Diaz over gevecht met Conor McGregor

De gevechten van Nate Diaz met Conor McGregor waren kaskrakers voor de UFC en de carrières van beide vechters. Maar de trilogie die de organisatie al jaren in zijn achterzak heeft, wachtend op het juiste moment, is niet langer iets waar Diaz op gaat wachten.

Zoals Diaz heeft aangegeven is hij klaar om de UFC te verlaten en andere missies te volbrengen. Zoals hij het ziet, heeft McGregor zijn kans gemist om het massale gevecht aan te gaan. En hij heeft de Ier al de negatieve gevolgen ondervonden. Diaz heeft nog een gevecht op zijn contract met de UFC en wil deze snel doen.

Het gevecht met MCGregor kan volgens Diaz later plaatsvinden, wanneer Diaz klaar is met het verkennen van andere wegen. Zoals boksen voor een gevecht met Jake Paul, jiu-jitsu om het op te nemen tegen de worstelgrootheid Gordon Ryan. Of gewoon om bij een andere organisatie te gaan knokken. OVer McGregor is Diaz duidelijk.

Kom tot leven

,,Je brengt jezelf weer tot leven en ik kom later terug, want ik heb nog wat te doen", zei hij over de voormalige kampioen in twee divisies. ,,Wat hij moet doen? Vechten tegen een paar mensen die op hun ook vaak hebben verloren. Of tegen een man die zijn been heeft gebroken net als hijzelf. "

,,Ik ben nooit knock-out geslagen. Ik ben nog steeds in de running. Alle anderen staan op de laatste plaats. En dan iedereen die een kampioen is met hun ego die probeert te zijn als: 'Ik daag hen niet uit. Ik ben de kampioen.' Je bent niet meer dan shit. " Duidelijke taal van Diaz die een gevecht met de Ier op korte termijn aan de kant schuift.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws