'Kom eerst tot leven!' Nate Diaz over gevecht met Conor McGregor
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Kom eerst tot leven!’ Nate Diaz over gevecht met Conor McGregor

‘Kom eerst tot leven!’ Nate Diaz over gevecht met Conor McGregor

De gevechten van Nate Diaz met Conor McGregor waren kaskrakers voor de UFC en de carrières van beide vechters. Maar de trilogie die de organisatie al jaren in zijn achterzak heeft, wachtend op het juiste moment, is niet langer iets waar Diaz op gaat wachten.

Zoals Diaz heeft aangegeven is hij klaar om de UFC te verlaten en andere missies te volbrengen. Zoals hij het ziet, heeft McGregor zijn kans gemist om het massale gevecht aan te gaan. En hij heeft de Ier al de negatieve gevolgen ondervonden. Diaz heeft nog een gevecht op zijn contract met de UFC en wil deze snel doen.

Het gevecht met MCGregor kan volgens Diaz later plaatsvinden, wanneer Diaz klaar is met het verkennen van andere wegen. Zoals boksen voor een gevecht met Jake Paul, jiu-jitsu om het op te nemen tegen de worstelgrootheid Gordon Ryan. Of gewoon om bij een andere organisatie te gaan knokken. OVer McGregor is Diaz duidelijk.

Kom tot leven

,,Je brengt jezelf weer tot leven en ik kom later terug, want ik heb nog wat te doen”, zei hij over de voormalige kampioen in twee divisies. ,,Wat hij moet doen? Vechten tegen een paar mensen die op hun ook vaak hebben verloren. Of tegen een man die zijn been heeft gebroken net als hijzelf. “

,,Ik ben nooit knock-out geslagen. Ik ben nog steeds in de running. Alle anderen staan op de laatste plaats. En dan iedereen die een kampioen is met hun ego die probeert te zijn als: ‘Ik daag hen niet uit. Ik ben de kampioen.’ Je bent niet meer dan shit. ” Duidelijke taal van Diaz die een gevecht met de Ier op korte termijn aan de kant schuift.

Bekijk ook

Handhavers geklapt op strand! 'Scheveningen is beter'

Handhavers geklapt op strand! ‘Scheveningen beter’ (video)

Handhavers worden vaak niet voor vol aangezien en als Playmobiel politie bestempelt.

'3 ronden keihard vechten!' Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

‘3 ronden keihard vechten!’ Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

In Dusseldorf kunnen de fans 3 ronden oorlog verwachten.

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Luis Tavares is voor onbepaalde tijd geschorst

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page