Bekende Kok wil vechten in UFC tegen McGregor en Khabib (video) Nieuws
Nieuws

Bekende Kok wil vechten in UFC tegen McGregor en Khabib (video)

Bekende Kok wil vechten in UFC tegen McGregor en Khabib (video)

In de afgelopen maanden is een groot aantal media-persoonlijkheden begonnen met MMA vechten of stapt een boksring in.

Nu duikt op de Turkse bekende society kok Nusret Gökçe op die zelfs een gevecht zegt te durven aangaan tegen UFC grootheden Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov. Bijgenaamd "Salt Bae" is de kok vooral bekend van zijn virale videos waar hij de lekkerste stukken vlees serveert.

Zijn bekendste video die viraal ging waar hij sierlijk zout over wat vlees strooide circuleert nog steeds rond. De clip vergaarde miljoenen weergaven en bracht de Turkse chef naar een nieuw niveau van zout besprenkelen. Herlevende hem geen windeieren op en opende zelfs een aantal steakhouses.

Harde werker

De internet sensatie bereidt zich nu voor op het ruilen van slagersmessen voor handschoenen, terwijl hij aan een mogelijke MMA-carrière begint. “Je weet dat ik normaal gesproken een slager ben, maar hou ook van sport. Elke ochtend word ik vroeg wakker, eerst doe ik aan sport en daarna de hele dag aan het werk, "zegt Salt Bae tegen RT news..

De restauranthouder wil ook tegen de moeilijkste tegenstanders in de UFC vechten. Hij zegt dan ook: “McGregor, Khabib, iedereen, ik ben er klaar voor. Ik respecteer hen, maar als je me op een dag uitnodigt, ben ik klaar om te vechten." Experts nemen Salt Bae's uitdaging met een korreltje zout en zeggen dat hij beter bij het snijden van vlees blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws