Bekende Kok wil vechten in UFC tegen McGregor en Khabib (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bekende Kok wil vechten in UFC tegen McGregor en Khabib (video)

Bekende Kok wil vechten in UFC tegen McGregor en Khabib (video)

In de afgelopen maanden is een groot aantal media-persoonlijkheden begonnen met MMA vechten of stapt een boksring in.

Nu duikt op de Turkse bekende society kok Nusret Gökçe op die zelfs een gevecht zegt te durven aangaan tegen UFC grootheden Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov. Bijgenaamd “Salt Bae” is de kok vooral bekend van zijn virale videos waar hij de lekkerste stukken vlees serveert.

Zijn bekendste video die viraal ging waar hij sierlijk zout over wat vlees strooide circuleert nog steeds rond. De clip vergaarde miljoenen weergaven en bracht de Turkse chef naar een nieuw niveau van zout besprenkelen. Herlevende hem geen windeieren op en opende zelfs een aantal steakhouses.

Harde werker

De internet sensatie bereidt zich nu voor op het ruilen van slagersmessen voor handschoenen, terwijl hij aan een mogelijke MMA-carrière begint. “Je weet dat ik normaal gesproken een slager ben, maar hou ook van sport. Elke ochtend word ik vroeg wakker, eerst doe ik aan sport en daarna de hele dag aan het werk, “zegt Salt Bae tegen RT news..

De restauranthouder wil ook tegen de moeilijkste tegenstanders in de UFC vechten. Hij zegt dan ook: “McGregor, Khabib, iedereen, ik ben er klaar voor. Ik respecteer hen, maar als je me op een dag uitnodigt, ben ik klaar om te vechten.” Experts nemen Salt Bae’s uitdaging met een korreltje zout en zeggen dat hij beter bij het snijden van vlees blijven.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page