'KO beest!' Pavlovich sloopt UFC cultheld Tuivasa | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

'KO beest!' Pavlovich sloopt UFC cultheld Tuivasa | video

'KO beest!' Pavlovich sloopt UFC cultheld Tuivasa | video

Sergei Pavlovich maakte eerder vandaag op brute wijze korte metten met Tai Tuivasa tijdens UFC Fight Night in Orlando. De als 'knock-out beest' bekend staande Rus liet niets heel van Tuivasa.

Voor het geval het niet duidelijk was, Sergei Pavlovich is een serieus probleem in de zwaargewicht divisie van de UFC. De Australische cultheld Tai Tuivasa is niet gemakkelijk te verslaan. Verre van dat, maar vandaag werd hij tijdens UFC Fight Night in Orlando werd hij door de Rus tweederangs gemaakt.

Goed gebokst

Het gevecht kwam niet verder dan de eerste ronde die een geheel overdonderde Tuivasa liet zien. Pavlovich, die nu vijf overwinningen op rij heeft door KO, kwam meteen op stoom. Zoals Michael Bisping in zijn commentaar opmerkte, vocht hij veel nauwkeuriger dan Tuivasa.

"Dat is helder en nauwkeurig boksen," zei Bisping. “Verwoestende kracht. Lekker clean, het is niet zwaaien of vechten. Het is heel technisch.” Daar was geen woord van gelogen want dat boksen kreeg Tuivasa binnen een minuut KO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws