'Knotsgek!' UFC'er KO't rivaal, drinkt schoen leeg (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Knotsgek!' UFC'er KO't rivaal, drinkt schoen leeg (video)

'Knotsgek!' UFC'er KO't rivaal, drinkt schoen leeg (video)

Tai Tuivasa is wellicht een van de meest spraakmakende UFC vechters van het moment. Gisteren versloeg hij mede zwaargewicht Augusto Sakai in Las Vegas, kreeg ruzie met een official, dronk een schon leeg en kwam op met de oude hit 'im a Barbie Grill.

Het mag dan wel overkomen als iets grappigs, maar in de kooi is het allemaal business voor Tuivasa. De Australiër slaat de ene na de andere rivaal KO en lijkt hard op weg naar een top plek in de UFC rankings. Doorspekt met humor maar zeker serieus is hij een kracht om rekening mee te houden (lees meer onder video).

De 28-jarige was de UFC kooi binnen gelopen op het deuntje van 'Barbie Girl' van Aqua, en kwam er op een even opvallende manier uit door te genieten van een aantal shoeys (drinken uit een schoen. red). Hij liet ook bier over zijn gezicht gieten door dolblije fans om de gelegenheid af te sluiten.

Sakai klauterde naar de top van de achthoek tijdens de scènes na het gevecht, waarbij fotografen hem vastpakten terwijl hij een blikje bier uit een laars liet vallen. Dit wilde een official niet toestaan maar Tuivasa dronk door. En oh ja... hij sloeg ook nog even Sakai KO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws