Knokfamilie! Zoon vechtlegende net zo 'badass' als vader (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Knokfamilie! Zoon vechtlegende net zo 'badass' als vader (video)

Knokfamilie! Zoon vechtlegende net zo 'badass' als vader (video)

Thor Silva de zoon van vechtlegende Wanderlei Silva lijkt uit hetzelfde hout gesneden als zijn vader. Afgelopen weekend maakte Silva Junior zijn MMA-debuut en behaalde een knock-out overwinning.

Met de MMA-legende in zijn hoek behaalde de 19-jarige Thor Silva een eerste ronde KO-overwinning op Gabriel Bonfim. Hij kreeg het vroeg in de wedstrijd voor elkaar een takedown te scoren en verzekerde zich van een dominante positie.

Uit hetzelfde hout gesneden

Het pak slaag wat volgende dwong de scheidsrechter om in te grijpen met slechts 35 seconden te gaan in de openingsronde. Het gevecht maakte deel uit van het MMA-gedeelte voor Fight Music Show 2, dezelfde kaart waarmee een andere vechtlegende Cris Cyborg ook haar boksdebuut won.

Thor Silva nam in 2019 ook deel aan amateur Muay Thai, waar hij zijn tegenstander snel afmaakte in ongeveer 30 seconden. Wanderlei, de legendarische voormalige PRIDE-kampioen, stopte onlangs op 46-jarige leeftijd met MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws