Knockout video: Francis Ngannou verslaat Junior Dos Santos Nieuws
Nieuws

Knockout video: Francis Ngannou verslaat Junior Dos Santos

Knockout video: Francis Ngannou verslaat Junior Dos Santos

Het publiek maakte tijdens UFC Minneapolis op zaterdag in het Target Center een snelle knock-out mee.

Junior dos Santos de voormalige UFC-zwaargewichtkampioen was de publiekslieveling. Maar Francis Ngannou had de rauwe slagkracht. Uiteindelijk was dat het enige dat van belang was.

Ngannou verbrijzelde dos Santos met een combinatie verpletterende stoten een rechtse hoek gevolgd door een links en een ander rechtse. Dos Santos zakte in elkaar en scheidsrechter Herb Dean greep in en stopte het gevecht om 1:11 in de eerste ronde.

Knockout koning Ngannou

Ngannou riep vervolgens om een ​kans op de ​zwaargewicht titel, waarin hij zei dat hij het tegen de winnaar vanDaniel Cormier vs. Stipe Miocic zal opnemen. Ngannou heeft drie opeenvolgende winsten, alles in de eerste ronde en op knockout gewonnen.

ZIE OOK >> Francis Ngannou wil boksen tegen Deontay Wilder

Dit is het derde gevecht dat Ngannou binnen 1:11 heeft gewonnen. Ngannou vocht een keer eerder voor de titel, wat leidde tot een unaniem beslissingsverlies tegen Miocic op UFC 220 in januari 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws