Knock-out Video: UFC vechter Gaethje woest op scheidsrechter Nieuws
Nieuws

Knock-out Video: UFC vechter Gaethje woest op scheidsrechter

Knock-out Video: UFC vechter Gaethje woest op scheidsrechter

Justin Gaethje bewees opnieuw dat hij de baas is binnen de Octagon na een verwoestende finish in het hoofdevenement op UFC Vancouver tegen Donald 'Cowboy' Cerrone zaterdagnacht.

In zijn gevecht tegen Cerrone hebben Gaethje hebben de stalen handen Gaethje van de klus geklaard in de openingsronde. Een stevige rechter stoot landde op de knop van de kin van Cerrone. Maar toen Gaethje naar de scheidsrechter staarde om een ​​einde te maken aan het gevecht, leek deze te twijfelen, waarop Gaethje ontplofte van woede.

Gevraagd na het gevecht of zijn ontploffing in de richting van de scheidsrechter terecht was was, zei Gaethje. "Cowboy is mijn vriend, ik wilde hem niet blijven slaan, maar de scheids greep niet in dat had hij wel moeten doen, het ws duidelijk een knock-out.

Op naar de volgende

De reactie van de fans was gelijk met die van Gaethje. De scheidsrechter liet het gevecht doorgaan wanneer het niet nodig was. De overwinning voor Gaethje maakt het zijn derde opeenvolgende knock-out overwinning in de eerste ronde en na het gevecht werd hem gevraagd wat de volgende stap was en of hij het op zou nemen tegen de Ier (Conor McGregor) of de Rus (Khabib Nurmagomedov).

"De Ier is met pensioen, ik wil een echte vechter. Ik wil de winnaar van Tony Ferguson en Khabib, 'zei hij. "Ik wil met Khabib vechten voordat hij met pensioen gaat en als Tony wint … zal niemand dat gevecht missen. We zouden een miljoen mensen in het stadion kunnen plaatsen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws