Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Knock-out video: Amanda Nunes straft Holly Holm bruut af

Knock-out video: Amanda Nunes straft Holly Holm bruut af

Ze heeft haar status als beste vrouwelijke MMA-vechter inmiddels meer dan bewezen, Amanda Nunes.

En zaterdagnacht deed zij daar nog een schepje bovenop door Holly Holm te verslaan met een heftige hoge trap naar het hoofd.

Nunes had minder dan één ronde nodig om voormalig kampioen Holly Holm te verslaan om haar bantamgewicht titel in het UFC 239 co-main event te verdedigen.

Holly Holm’s eigen wapen

Holm was de laatste overgebleven bantam gewichtkampioen in de UFC-geschiedenis, waar tegen Nunes nog niet had gevochten en nu is ze toegevoegd aan het rijtje met verliezers van Nunes.

ZIE OOK>> Jorge Masvidal scoort snelste UFC knock-out ooit

De strijd eindigde om 4:10 in de openingsronde en volgens Nunes belde ze haar nadat ze haar coaches had verteld dat ze Holm met haar eigen kenmerkende hoofdschop wilde verslaan en met succes.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.