KNOCK-OUT OP DE BEL: UFC-vechter laat tegenstander slapen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / KNOCK-OUT OP DE BEL: UFC-vechter laat tegenstander slapen

KNOCK-OUT OP DE BEL: UFC-vechter laat tegenstander slapen

UFC-vechter Cody Garbrandt scoorde wel een heel bijzondere knock-out op Raphael Assunção tijdens UFC 250. Precies 5 seconden op de eindbel ging Raphael Assunção slapen.

De wedstrijd tussen Cody Garbrandt en Raphael Assunção op UFC 250 markeerde de terugkeer van Garbrandt die lange tijd niet gevochten had. In de tussentijd wisselde Garbrandt van team om beter te worden. Dat had zo zijn effect tegen de 10 jaar oudere Assunção.

Assunção staat bekend als een vechter die wel wat kan hebben. Echter bleek de bebaarde Garbrandt hem het leven flink zuur te maken in de MMA-kooi. Venijnige trappen tegen de kuiten van Assunção zette de vechter op achterstand.

Naar dromenland

Garbrandt bleef Assunção aankijken tijdens het gevecht, wachtend op zijn kans die kwam. Met een afleiding manoeuvre zetten Garbrandt zijn tegenstander op het verkeerde been. Assunção die uithaalde zag een Garbrandt die bukte en een zogenaamde Haymaker (uithaal stoot) op de linker kaak van Assunção uitdeelde.

Deze ging naar de vlakte op het luiden van de bel en de scheidsrechters kwam tussenbeide. Assunção viel letterlijk van de kruk waar de ringofficials het op hadden gezet. Nog steeds slapende van de impact werd het Assunção duidelijk dat hij had verloren. Bekijk hoe Garbrandt zijn knock-out plaatste.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page