Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Klote jury’: MMA-vechter kan verlies maar moeilijk verkroppen

‘Klote jury’: MMA-vechter kan verlies maar moeilijk verkroppen

Matt Brown krijgt Carlos op zijn rug in Abu Dhabi

Matt Brown is niet blij met zijn verlies tegen Carlos Condit gisteren in Abu Dhabi. Weltergewicht legendes Brown en Condit kwamen samen in de co-headliner van het UFC Fight Island evenement. Waar Max Holloway een ware oorlog uitvocht met Calvin Kattar.

Het was de eerste keer dat Brown in actie sinds mei vorig jaar. Waar de Amerikaan een nederlaag leed tegen Miguel Baeza. Ondertussen was Carlos Condit teruggekeerd naar de winst, nadat hij vorig jaar oktober Court McGee had verslagen. Daarvoor verloor Condit vijf gevechten achtereen.

Stelletje klootzakken

Na drie rondes heen en weer actie was het vrij duidelijk dat Carlos Condit genoeg had gedaan. Om zijn hand omhoog te krijgen bevestigd door de aanwezige juryleden. Het feit dat alle drie de juryleden Condit elke ronde hadden gegeven. Viel bij velen echter niet goed, waaronder bij Brown.

,,30-27 is belachelijk. Ik won de eerste ronde 100% hij won zeker de tweede en de derde was close. Maar ik eindigde bovenaan. Ik had de beslissing moeten krijgen. Maar als hij het had gebaseerd op alleen de derde ronde, zou ik niet boos zijn. Klote jury”, schreef Brown op Twitter.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster Walker Brown, de MMA-vechter op cowboylaarzen en bloemkooloren, ...

175 Kilo Reus viert onterecht overwinning, verliest alsnog (video)

Zuluzinho, een Braziliaanse vechter van 175 kilo kreeg gisteren de teleurstelling van zijn leven. De ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page