KLAAR VOOR ALLES: Conor McGregor toont gespierd lichaam - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / KLAAR VOOR ALLES: Conor McGregor toont gespierd lichaam

KLAAR VOOR ALLES: Conor McGregor toont gespierd lichaam

Conor McGregor heeft misschien nog geen tegenstander in het vooruitzicht. Maar de voormalige UFC-kampioen zorgt er zeker voor dat hij klaar blijft voor een gevecht.

McGregor keerde in januari spectaculair terug op UFC 246 en had slechts 40 seconden nodig om Donald ‘Cowboy’ Cerrone naar dromenland te brengen. Hoewel het uitbreken van COVID-19 zijn grootse plannen voor een ‘2020-seizoen’ lijkt te hebben stopgezet.

Leek McGregor’s laatste post op Instagram het debat onder zijn loyale supporters op gang te brengen over waar hij de volgende keer zal vechten.

Ondanks dat hij als weltergewicht vocht in zijn comeback-wedstrijd tegen Cerrone, lijkt McGregor veel overtollige kilo’s te hebben verloren. Hoewel hij nog steeds extreem robuust is. Lijkt de voormalige vedergewicht en lichtgewicht kampioen gewicht te verminderen in afwachting van een potentieel gevecht op 155 pond.

President Dana White heeft er bij de Ier op aangedrongen te blijven bij wat velen denken dat zijn natuurlijke gewicht is. Hij benadrukte dat het weltergewicht Jorge Masvidal een brug te ver was. En nu Justin Gaethje later dit jaar het opneemt tegen Khabib Nurmagomedov. Wil White dat McGregor klaar blijft voor de winnaar.

Dit bericht bekijken op Instagram

🐴 @mcgregorfast

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page