KIJKEN: UFC persconferentie McGregor vs Cerrone Nieuws
Nieuws

KIJKEN: UFC persconferentie McGregor vs Cerrone

KIJKEN: UFC persconferentie McGregor vs Cerrone
KIJKEN: UFC persconferentie McGregor vs Cerrone

De UFC heeft officieel de persconferentie aangekondigd voor UFC 246 met Conor McGregor en Donald Cerrone.

McGregor en Cerrone zullen zeker zorgen voor een zeer vermakelijke persconferentie volgende week in Las Vegas.. Het belooft een interessante persconferentie te worden om te bekijken en van te genieten in de dagen vóór het grote gevecht op UFC 246.

De officiële UFC 246-persconferentie vindt plaats om 17.00 uur PST, dat is 02:00 uur Nederlandse tijd op woensdag 15 januari in het Pearl Concert Theatre in Las Vegas, Nevada. Voor de Nederlandse UFC fans betekent dit dus vroeg het bed uit om live mee te kunnen kijken via het UFC Youtube kanaal..

De comeback van The Notorious

McGregor maakt zijn langverwachte terugkeer om het op te nemen tegen Cerrone in wat naar verwachting een van de grootste UFC pay-per-views van 2020 zal zijn. McGregor vocht voor het laatst op UFC 229 in oktober 2018 toen hij werd verslagen door UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov.

Ondertussen komt Cerrone terug van TKO-verliezen voor Justin Gaethje en Tony Ferguson. Daarvoor had hij Al Iaquinta en Alexander Hernandez verslagen. Ondanks zijn recente verliezen, blijft Cerrone een van de meest ervaren vechters in de UFC-geschiedenis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws