Kickbokser Guto Inocente en Gilbert Yvel in selectie MMA-toernooi Nieuws
Nieuws

Kickbokser Guto Inocente en Gilbert Yvel in selectie MMA-toernooi

Kickbokser Guto Inocente en Gilbert Yvel in selectie MMA-toernooi
Kickbokser Guto Inocente en Gilbert Yvel in selectie MMA-toernooi

Guto Inocente, een van de meest prominente kickboksers van Brazilië, zal opnieuw de MMA-handschoenen aantrekken in een exclusief MMA-toernooi.

Inocente heeft zich aangemeld als een van de deelnemers aan de KHK Wereldkampioenschappen tijdens Brave CF 29 open gewicht toernooi met vier vechters, waarbij de winnaar een cheque van US $ 100.000 krijgt, plus het recht om de KHK Wereldkampioen te worden genoemd.

Met uitgebreide ervaring in zowel kickboksen als MMA heeft Inocente handen van steen en een van de moeilijkste trappen in de vechtsport. Eerder werd bekend dat de Nederlandse MMA-legende Gilbert Yvel was geselecteerd voor het toernooi welke gehouden wordt op 15 november in Bahrein.

Door de selectie heen

De Yvel en Inocente zouden dus zomaar eens tegenover elkaar kunnen komen te staan, Yvel staat op een shortlist van Brave CF op plek 5, waar Inocente de eerste plek inneemt. Er zullen vijf vechters worden gekozen voor dit 4 man toernooi waar de vijfde als reserve dient in het geval van uitvallen.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven verslaat Guto Inocente

In september 2018 daagde Inocente GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven uit voor diens titel, echter verloor de Braziliaan in een met vuurwerk gevulde kickboks wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws