Kickbokser Guto Inocente en Gilbert Yvel in selectie MMA-toernooi – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Kickbokser Guto Inocente en Gilbert Yvel in selectie MMA-toernooi

Kickbokser Guto Inocente en Gilbert Yvel in selectie MMA-toernooi

Kickbokser Guto Inocente en Gilbert Yvel in selectie MMA-toernooi
Guto Inocente (R)

Guto Inocente, een van de meest prominente kickboksers van Brazilië, zal opnieuw de MMA-handschoenen aantrekken in een exclusief MMA-toernooi.

Inocente heeft zich aangemeld als een van de deelnemers aan de KHK Wereldkampioenschappen tijdens Brave CF 29 open gewicht toernooi met vier vechters, waarbij de winnaar een cheque van US $ 100.000 krijgt, plus het recht om de KHK Wereldkampioen te worden genoemd.

Met uitgebreide ervaring in zowel kickboksen als MMA heeft Inocente handen van steen en een van de moeilijkste trappen in de vechtsport. Eerder werd bekend dat de Nederlandse MMA-legende Gilbert Yvel was geselecteerd voor het toernooi welke gehouden wordt op 15 november in Bahrein.

Door de selectie heen

De Yvel en Inocente zouden dus zomaar eens tegenover elkaar kunnen komen te staan, Yvel staat op een shortlist van Brave CF op plek 5, waar Inocente de eerste plek inneemt. Er zullen vijf vechters worden gekozen voor dit 4 man toernooi waar de vijfde als reserve dient in het geval van uitvallen.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven verslaat Guto Inocente

In september 2018 daagde Inocente GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven uit voor diens titel, echter verloor de Braziliaan in een met vuurwerk gevulde kickboks wedstrijd.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page