Pisnijdige MMA-vechter wil ‘laffe Conor McGregor kapot slaan’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Pisnijdige MMA-vechter wil ‘laffe Conor McGregor kapot slaan’

Pisnijdige MMA-vechter wil ‘laffe Conor McGregor kapot slaan’

Pisnijdige MMA-vechter wil Conor McGregor kapot slaan

Khamzat Chimaev ‘wil Conor McGregor compleet slopen’ nadat de Ier nogal gevoelige uitspreken deed over UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov. Chimaev is pisnijdig op de Ier en neemt het op voor de Rus en zegt zijn woorden kracht te willen bijzetten.

,,Maak je geen zorgen, grote broer, ik ga deze lafaard voor je kapot slaan”, schrijft MMA-vechter Chimaev op twitter. De opkomende UFC knokker reageert op eerdere uitlatingen gedaan door McGregor aan het adres van Khabib gisteren (lees hier meer).

Dat werd door sommigen gezien als een hernieuwde poging van McGregor, voor een rematch met de ongeslagen lichtgewicht kampioen Khabib. McGregor, UFC baas Dana White en Khabib zullen volgende maand allemaal op Fight Island in Abu Dhabi zijn. Waar de Ier het zal opnemen tegen Dustin Poirier in een rematch van hun ontmoeting in 2014.

Confrontatie

De tweets kwamen onder de aandacht van UFC-sensatie Chimaev, die net als McGregor in januari op Fight Island zal zijn. In zijn geval om Leon Edwards te ontmoeten in hun weltergewicht headliner op 20 januari, slechts drie dagen voordat McGregor Poirier ontmoet.

Maar nu White, McGregor, Khabib en Chimaev allemaal klaar zijn om in januari op Fight Island aan te komen. Is er een potentieel explosieve mix voor vuurwerk buiten de UFC-kooi aanwezig. De kans dat er een confrontatie plaats zal vinden. En Chimaev zijn woorden omzetten zal zetten in daden lijkt aanwezig.

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page