Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Pisnijdige MMA-vechter wil ‘laffe Conor McGregor kapot slaan’

Pisnijdige MMA-vechter wil ‘laffe Conor McGregor kapot slaan’

Pisnijdige MMA-vechter wil Conor McGregor kapot slaan

Khamzat Chimaev ‘wil Conor McGregor compleet slopen’ nadat de Ier nogal gevoelige uitspreken deed over UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov. Chimaev is pisnijdig op de Ier en neemt het op voor de Rus en zegt zijn woorden kracht te willen bijzetten.

,,Maak je geen zorgen, grote broer, ik ga deze lafaard voor je kapot slaan”, schrijft MMA-vechter Chimaev op twitter. De opkomende UFC knokker reageert op eerdere uitlatingen gedaan door McGregor aan het adres van Khabib gisteren (lees hier meer).

Dat werd door sommigen gezien als een hernieuwde poging van McGregor, voor een rematch met de ongeslagen lichtgewicht kampioen Khabib. McGregor, UFC baas Dana White en Khabib zullen volgende maand allemaal op Fight Island in Abu Dhabi zijn. Waar de Ier het zal opnemen tegen Dustin Poirier in een rematch van hun ontmoeting in 2014.

Confrontatie

De tweets kwamen onder de aandacht van UFC-sensatie Chimaev, die net als McGregor in januari op Fight Island zal zijn. In zijn geval om Leon Edwards te ontmoeten in hun weltergewicht headliner op 20 januari, slechts drie dagen voordat McGregor Poirier ontmoet.

Maar nu White, McGregor, Khabib en Chimaev allemaal klaar zijn om in januari op Fight Island aan te komen. Is er een potentieel explosieve mix voor vuurwerk buiten de UFC-kooi aanwezig. De kans dat er een confrontatie plaats zal vinden. En Chimaev zijn woorden omzetten zal zetten in daden lijkt aanwezig.

Bekijk ook

Eikels: Zoontje (2) bekende UFC-vechter uit vliegtuig gezet

Cody Garbrandt, voormalig UFC-kampioen is zwaar pissed op Southwest Airlines. De vechter reisde met zijn ...

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Khalid Baker is boos en goed ook, de bokser zag zijn gevecht vandaag in Australie ...

‘Mijn tijd zit erop’: Ontslagen UFC’er Overeem geeft verklaring

Alistair Overeem is niet langer onderdeel van de vechters stal bij de UFC. De Nederlandse ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page