Chimaev snel klaar met Holland! 'Niet 1 keer geraakt' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Chimaev snel klaar met Holland! 'Niet 1 keer geraakt' (video)

Chimaev snel klaar met Holland! 'Niet 1 keer geraakt' (video)

Khamzat Chimaev zette opnieuw een dominante prestatie neer tijdens UFC 279 in de T-Mobile Arena Las Vegas, Nevada eerder vandaag. Waarbij Kevin Holland met een D'Arce choke op 2:13 in de eerste ronde moest aftikken. Chimaev werd met geen één stoot geraakt in het gevecht.

De Zweedse vechter verspilde geen tijd tegen Holland en zette in om te proberen zijn tegenstander op de grond te krijgen. Terwijl Holland de aanvallen kort kon afweren, zette een meedogenloze Chimaev de aanval voort met meerdere pogingen tot submission totdat hij de winnende had bereikt.

Het was de vierde keer dat Chimaev nul komma nul stoten in de Octagon absorbeerde, volgens UFC-onderzoeksanalist Michael Carroll. Chimaev was oorspronkelijk gepland om te vechten tegen Nate Diaz in de headlinner van het event. Maar artsen adviseerden hem om vrijdagochtend te stoppen met afvallen en hij kwam 7,5 pond boven de limiet van het weltergewicht.

Dominante vechter

Als gevolg hiervan werd de UFC gedwongen om de top drie gevechten op de kaart te wisselen. Hierdoor kwam Tony Ferguson tegenover Diaz te staan. Met Chimaev de een catchweight-wedstrijd (180 pond) tegen Holland toebedeeld kreeg.

Diaz versloeg Ferguson ook via submission in de vierde ronde in het laatste gevecht van zijn UFC-contract. Li Jingliang en Daniel Rodriguez, de oorspronkelijke tegenstanders van respectievelijk Ferguson en Holland, stonden ook tegenover elkaar. Rodriguez won via split decision.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws