Khabib wil vrede met McGregor, richt zich nu op 'Floyd Mayweather' Nieuws
Nieuws

Khabib wil vrede met McGregor, richt zich nu op 'Floyd Mayweather'

Khabib wil vrede met McGregor, richt zich nu op 'Floyd Mayweather'
Khabib wil vrede met McGregor, richt zich nu op 'Floyd Mayweather'

De kampioen sprak ook over enkele van zijn felste rivalen en met name over Conor McGregor. Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor vochten begin oktober, in het hoofdtoernooi van UFC 229.

In de aanloop naar dit gevecht, ruilde het paar eindeloze trash talk uit, en kort nadat Nurmagomedov de wedstrijd won, namen hun teams deel aan een wilde, naoorlogse strijd in een massale vechtpartij.

Verzoening

Ondanks al deze chaos, zegt Khabib Nurmagomedov dat het mogelijk is dat hij en Conor McGregor zich in de toekomst kunnen verzoenen.

"Alles is mogelijk. Net zoals McGregor en ik oorlog maakte, dus we kunnen ons ook verzoenen, "zei Nurmagomedov. Nurmagomedov, beweert dat hij de voorkeur zou geven aan het gevecht met Floyd Mayweather Jr. in de boksring, omdat deze wedstrijd meer zou betekenen voor zijn nalatenschap en zijn bank rekening.

Kampioenstrijd

Khabib Nurmagomedov besprak ook een potentieel gevecht met zijn oude rivaal Tony Ferguson. Terwijl UFC-president Dana White heeft gesuggereerd dat Ferguson waarschijnlijk de volgende man is in de rij voor de lichtgewicht kampioenstitel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws