'Khabib wil alleen nog een gevecht tegen voormalig kampioen Georges St-Pierre' MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Khabib wil alleen nog een gevecht tegen voormalig kampioen Georges St-Pierre'

'Khabib wil alleen nog een gevecht tegen voormalig kampioen Georges St-Pierre'

Khabib Nurmagomedov zou zijn pensioen alleen onderbreken als hij een gevecht tegen voormalig kampioen Georges St-Pierre zou krijgen. Zo zegt collega UFC-vechter Daniel Cormier.

Voor Daniel Cormier is het duidelijk, Khabib Nurmagomedov komt alleen uit pensioen, als hij de kans zou krijgen om tegen Georges St-Pierre te vechten.

Een echte grote naam

,,Ik geloof dat hij een groot gevecht zou willen om zichzelf gewoon te bewijzen. Khabib Nurmagomedov wil gewoon geschiedenis te schrijven en een overwinning op Georges St-Pierre (GSP) zou precies dat voor hem doen", zegt Cormier.

,,Conor McGregor is dat gevecht niet. Die heeft niet de aandacht van Khabib. Waarom zou hij vechten tegen een man die hij genadeloos heeft verslagen. Alleen 'GSP', daar zou Khabib warm voor lopen", aldus Cormier.

Conor McGregor

UFC-president Dana White zal Khabib ontmoeten in de week van het UFC 257 event volgende maand. Deze wordt gekenmerkt door de terugkeer van Conor McGregor terwijl hij het opneemt tegen Dustin Poirier in hun langverwachte herkansing.

White is van plan om met de regerend lichtgewicht kampioen Khabib te gaan zitten om een rentree te maken. Nadat deze zijn pensionering aankondigde na zijn overwinning op Justin Gaethje bij UFC 254.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws