Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib waarschuwt McGregor: ‘Haal geen capriolen uit’

Khabib waarschuwt McGregor: ‘Haal geen capriolen uit’

Khabib waarschuwt McGregor: 'Haal geen capriolen uit'

UFC-Kampioen Khabib Nurmagomedov heeft een eenvoudige waarschuwing voor Conor McGregor.

Nurmagomedov is gepland om zijn lichtgewicht titel te verenigen tegen Dustin Poirier op 7 september in Abu Dhabi. McGregor heeft ondertussen geen geheim gemaakt van zijn verlangen naar een herkansing met Nurmagomedov.

Onlangs verklaarde UFC-president Dana White dat hij niet verbaasd zou zijn als McGregor tijdens UFC 242 zou opduiken om een rel te veroorzaken. Hij voegde er ook aan toe dat er geen culturele problemen zouden zijn gezien de vorige trash talk van de Ier gericht was aan Nurmagomedov zelf.

Niet opscheppen

Of de voormalige kampioen komt of niet, Nurmagomedov waarschuwt McGregor dat Dubai een veel strengere plaats is dan New York, verwijzend naar de beruchte busaanval van McGregor vorig jaar in Brooklyn. “Abu Dhabi is geen plaats voor opscheppers. Laat hem komen als hij van plan is om te komen, maar zijn capriolen zullen daar niet werken. “

“Het zal moeilijker worden om Abu Dhabi te verlaten dan in New York,” zei Nurmagomedov”. Als hij van plan is om te komen, moet hij zitten en de gevechten bekijken omdat het onmogelijk zal zijn om een ​​van zijn achterbakse trucs daar uit te halen, anders komt hij in grote problemen.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.