Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib waarschuwt McGregor: ‘Haal geen capriolen uit’

Khabib waarschuwt McGregor: ‘Haal geen capriolen uit’

Khabib waarschuwt McGregor: 'Haal geen capriolen uit'

UFC-Kampioen Khabib Nurmagomedov heeft een eenvoudige waarschuwing voor Conor McGregor.

Nurmagomedov is gepland om zijn lichtgewicht titel te verenigen tegen Dustin Poirier op 7 september in Abu Dhabi. McGregor heeft ondertussen geen geheim gemaakt van zijn verlangen naar een herkansing met Nurmagomedov.

Onlangs verklaarde UFC-president Dana White dat hij niet verbaasd zou zijn als McGregor tijdens UFC 242 zou opduiken om een rel te veroorzaken. Hij voegde er ook aan toe dat er geen culturele problemen zouden zijn gezien de vorige trash talk van de Ier gericht was aan Nurmagomedov zelf.

Niet opscheppen

Of de voormalige kampioen komt of niet, Nurmagomedov waarschuwt McGregor dat Dubai een veel strengere plaats is dan New York, verwijzend naar de beruchte busaanval van McGregor vorig jaar in Brooklyn. “Abu Dhabi is geen plaats voor opscheppers. Laat hem komen als hij van plan is om te komen, maar zijn capriolen zullen daar niet werken. “

“Het zal moeilijker worden om Abu Dhabi te verlaten dan in New York,” zei Nurmagomedov”. Als hij van plan is om te komen, moet hij zitten en de gevechten bekijken omdat het onmogelijk zal zijn om een ​​van zijn achterbakse trucs daar uit te halen, anders komt hij in grote problemen.

Bekijk ook

Robin van Roosmalen: Debuut bij Bellator MMA in augustus

Hij woont en traint al weer enige tijd in Amerika, voormalig GLORY kickboks kampioen Robin van Roosmalen.

De UFC lanceert ‘Arabisch’ live streaming platform

Abu Dhabi Media heeft de lancering aangekondigd van 'UFC Arabia', het eerste Arabische UFC-streaming platform in de MENA-regio.

Bellator MMA debuut Ilias Bulaid september in Dublin

De Marokkaans-Nederlandse MMA-vechter en kickbokser Ilias Bulaid zal zijn debuut maken bij Bellator in Dublin, Ierland.