UFC NIEUWS: Khabib vs Tony Ferguson eerste kwartaal 2020 Nieuws
Nieuws

UFC NIEUWS: Khabib vs Tony Ferguson eerste kwartaal 2020

UFC NIEUWS: Khabib vs Tony Ferguson eerste kwartaal 2020
UFC NIEUWS: Khabib vs Tony Ferguson eerste kwartaal 2020

Dana White: Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson gevecht 'is in de maak'

Het Khabib Nurmagomedov tegen Tony Ferguson lichtgewicht titelgevecht wordt in het eerste kwartaal van 2020 verwacht. Dat bevestigt UFC-president Dana White in een interview met The Schmo.

"Het gevecht is in de maak. Het is duidelijk het volgende gevecht om te doen, dus het zal gebeuren. In zijn laatste gevecht verdedigde Khabib Nurmagomedov de UFC lichtgewicht titel met een dominante overwinning op Dustin Poirier, die culmineerde in een derde ronde submissie finish.

Het gevecht dat moet gebeuren

Nurmagomedov won begin 2018 de vacante lichtgewichttitel en versloeg Al Iaquinta bij beslissing. Ferguson had eerder de interim lichtgewicht titel in zijn bezit, maar werd nooit gepromoveerd tot onbetwiste kampioen. Hij vocht voor het laatst in juni, toen hij Donald "Cowboy" Cerrone versloeg.

In het gevecht dat daaraan voorafging, versloeg hij Anthony Pettis, andere hoogtepunten van zijn huidige run zijn overwinningen op Kevin Lee, Rafael dos Anjos, Edson Barboza en Josh Thomson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws