'Khabib vluchtte laf weg en liet mij vechten met zijn familie' MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Khabib vluchtte laf weg en liet mij vechten met zijn familie'

'Khabib vluchtte laf weg en liet mij vechten met zijn familie'

Conor McGregor deed een paar opmerkelijke uitspraken in een interview vandaag met ESPN. De Ier zegt dat aartsvijand Khabib Nurmagomedov nooit gekroond werd tot kampioen. En laf wegvluchtte van uit de UFC-kooi.

UFC-superster McGregor zegt dat hij gelooft dat hij nog steeds de lichtgewicht kampioen is. In afwachting van zijn terugkeer naar de Octagon bij UFC 257. Sprak de Ier met Ariel Helwani van ESPN.

In oktober 2018 ontmoette McGregor rivaal Nurmagomedov in een poging om de UFC-lichtgewicht titel terug te winnen. Deze was van de Ier afgepakt vanwege inactiviteit.

Lafaard

De Rus domineerde het gevecht, versloeg McGregor uiteindelijk in de vierde ronde met een verwurging. Nadat het gevecht voorbij was, was er de beruchte vechtpartij tussen Team Khabib en Team McGregor. De Ier zegt daar over dat de Rus laf wegvluchtte.

,,Weet je dat de kampioen nooit werd gekroond? ... Khabib vluchtte uit de kooi en liet me vechten met zijn familieleden in de kooi", aldus McGregor. Die ook zegt dat hierdoor hij nog steeds officieel de kampioen zou zijn.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-ster-conor-mcgregor-drijft-de-spot-met-concurrent-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws