Home / Nieuws / MMA NIEUWS / KHABIB TRAINT DOOR: Gevecht tegen Ferguson in New York

KHABIB TRAINT DOOR: Gevecht tegen Ferguson in New York

Volgens de manager van Khabib Nurmagomedov is er geen buitje aan de lucht en traint UFC kampioen Khabib Nurmagomedov gewoon door.

Tegen MMA-Fighting verklaart Ali Abdelaziz de manager van Khabib dat zijn client gewoon traint en zich voorbereidt op het aankomende gevecht met Tony Ferguson tijdens UFC 249. Khabib laat zich niet afleiden door de ontstane coronavirus pandemie.

Ook gaat het team van Khabib er van uit dat het gevecht zoals gepland in New York plaats zal vinden. Dit terwijl het UFC Fight Night 170 event van aankomende nacht achter gesloten deuren plaatsvindt zonder publiek en twee komende events UFC on ESPN 8 en UFC Fight Night 172 in het UFC APEX Centre zullen plaatsvinden.

Niks aan het handje

“We trainen, eten, drinken alles is normaal.”, ‘Vertelde Abdelaziz aan MMA Fighting. Wel is de American Kickboxing Academy, waar Khabib traint voor het langverwachte gevecht, gesloten voor het publiek. UFC President Dana White zegt dat de organisatie agressieve maatregelen neemt om de gezondheid en veiligheid van vechters te beschermen, zoals geen publiek en verplaatsing naar het APEX Centre.

MMA-Fighting vroeg ook naar de status van de tegenstander van Khabib aan het team van Ferguson, echter geven deze geen commentaar. Fans vrezen het ergste aangezien het gevecht al een aantal keren eerder is afgezegd en zeggen dan ook dat er een vloek op rust.

Bekijk ook

EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek

Onze redactie sprak ex-topman van GLORY Kickboxing, Remon Daalder. Op ons verzoek gaf hij openheid ...

UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest

De Braziliaanse licht zwaargewicht Vinicius Moreira testte positief voor coronavirus. Hierdoor valt hij uit voor ...

KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

Het blijkt dat GLORY Kickboxing in zwaar weer verkeerd. Via social media wordt gemeld dat ...