Home / Nieuws / MMA NIEUWS / KHABIB TRAINT DOOR: Gevecht tegen Ferguson in New York

KHABIB TRAINT DOOR: Gevecht tegen Ferguson in New York

Volgens de manager van Khabib Nurmagomedov is er geen buitje aan de lucht en traint UFC kampioen Khabib Nurmagomedov gewoon door.

Tegen MMA-Fighting verklaart Ali Abdelaziz de manager van Khabib dat zijn client gewoon traint en zich voorbereidt op het aankomende gevecht met Tony Ferguson tijdens UFC 249. Khabib laat zich niet afleiden door de ontstane coronavirus pandemie.

Ook gaat het team van Khabib er van uit dat het gevecht zoals gepland in New York plaats zal vinden. Dit terwijl het UFC Fight Night 170 event van aankomende nacht achter gesloten deuren plaatsvindt zonder publiek en twee komende events UFC on ESPN 8 en UFC Fight Night 172 in het UFC APEX Centre zullen plaatsvinden.

Niks aan het handje

“We trainen, eten, drinken alles is normaal.”, ‘Vertelde Abdelaziz aan MMA Fighting. Wel is de American Kickboxing Academy, waar Khabib traint voor het langverwachte gevecht, gesloten voor het publiek. UFC President Dana White zegt dat de organisatie agressieve maatregelen neemt om de gezondheid en veiligheid van vechters te beschermen, zoals geen publiek en verplaatsing naar het APEX Centre.

MMA-Fighting vroeg ook naar de status van de tegenstander van Khabib aan het team van Ferguson, echter geven deze geen commentaar. Fans vrezen het ergste aangezien het gevecht al een aantal keren eerder is afgezegd en zeggen dan ook dat er een vloek op rust.

Bekijk ook

BREAKING: UFC 249 alsnog compleet afgelast

De UFC heeft donderdagnacht alsnog het het UFC 249 event definitief afgeblazen Er was al ...

UFC-vechter zegt af na dood familieleden door coronavirus

Rose Namajunas trok zich eerder terug uit UFC 249 nadat twee van haar familieleden stierven ...

VIDEO | Jose Aldo de UFC knockout koning is terug!

Jose Aldo en collega UFC-vechters in de problemen

Visa problemen zetten zeven Brazilianen buitenspel voor UFC 250, waaronder Jose Aldo en Shogun Rua. ...