Khabib steekt middelvinger op naar McGregor:’Dat krijg je er van’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib steekt middelvinger op naar McGregor:’Dat krijg je er van’ (video)

Khabib steekt middelvinger op naar McGregor:’Dat krijg je er van’ (video)

Khabib steekt middelvinger op naar McGregor:'Dat krijg je er van'

Conor McGregor leed een onverwacht verlies tegen underdog Dustin Poirier vandaag. De Amerikaan is de eerste ooit die McGregor knock-out slaat tijdens een UFC-wedstrijd. En dit viel de aartsvijand van de Ier ook op.

Khabib Nurmagomedov kent geen genade voor McGregor. De twee vechten al jaren een bittere vete uit. Deze escaleerde tijdens UFC 229 in oktober 2018. Toen er een gevecht uitbrak tussen McGregor en het team van Khabib na de wedstrijd die de Ier verloor.

Dat het kwade bloed nog steeds stroomt bewijst de rechte van Khabib na het verlies van McGregor tegen Poirier. ,,Dit is wat er gebeurde, toen je van team wisselde, de sparringpartners. Die je tot kampioen maakten en met kleine kinderen vechten. Ver weg van de realiteit verlaten”, schreef Nurmagomedov.

Respectloos

McGregor kon het niet nalaten een reactie te geven op de Rus; ,,Mijn team is het team sinds dag 1. Ik heb niets veranderd. Het is wat het is. Respecteer de atleten”, zei McGregor. “Dat is zeker het karakter van de man achter het masker. Wat dan ook, wat wil hij doen (Khabib. red.)? Wil hij terugkomen of niet? … Als hij zijn respectloze opmerkingen wil hebben. Kom dan terug en laten we weer gaan, mijn man. Ik ben er voor. Dat is vechtpraat. “

McGregor, 32, verloor Poirier in ronde 2 door stoten. Het verlies was pas zijn derde in de UFC-kooi. Al zijn eerdere carrièreverliezen kwamen door submission.

Bekijk ook

📺 KIJKEN VANDAAG EN MORGEN: Gevechten die je niet wilt missen

Het weekend staat voor de deur en voor de vecht fans betekent dit veelal interessante gevechten en events.

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page