Khabib over Conor McGregor: 'hij is als een jaloerse vrouw' Nieuws
Nieuws

Khabib over Conor McGregor: 'hij is als een jaloerse vrouw'

Khabib over Conor McGregor: 'hij is als een jaloerse vrouw'
Khabib over Conor McGregor: 'hij is als een jaloerse vrouw'

"Ik vergelijk hem met een jaloerse vrouw", zei Khabib die meteen zijn eigen positie bevestigde met betrekking tot zijn terugkeer naar de achthoek later dit jaar. Nurmagomedov gaf zijn laatste reactie op de controversiële Ier, toen hij dinsdag de studenten van de Russische universiteit van Economie in Moskou, Plekhanov, toesprak.

Toen hem werd gevraagd naar de situatie met McGregor en zijn onlangs aangekondigde 'pensionering', bespotte Nurmagomedov de tumultueuze Ier, waarbij hij zei dat het duidelijk is dat hij niet echt gepensioneerd is en dat hij zeker terug zal keren naar de UFC.

Khabib snel weer terug in actie

"Morgen zal hij zeggen dat hij terugkomt en alle media zullen erover praten, dat is wat hij wil. Hij kon geen overeenstemming bereiken met de UFC en wil nu deze kaart spelen, Conor gedraagt ​​zich als een jaloerse vrouw, die zegt 'ik zal altijd weggaan', maar komt dan terug, 'voegde hij eraan toe.

LEES OOK: Conor McGregor kondigt pensioen aan

De 30-jarige inwoner van Dagestan dient momenteel een schorsing uit van de Nevada State Athletic Commission (NSAC) wegens het uitlokken van een vechtpartij na zijn winst in de vierde ronde op McGregor in Las Vegas 'T-Mobile Arena in oktober, en zal op 6 juli dit jaar terugkeren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws