Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib Nurmagomedov wil mega bedrag voor gevecht met Conor Mcgregor

Khabib Nurmagomedov wil mega bedrag voor gevecht met Conor Mcgregor

Khabib Nurmagomedov wil miljoenen bedrag voor eventueel gevecht met Conor Mcgregor

Gevraagd of hij weer zou terugkeren om te vechten in de UFC, zei Khabib dat hij geen interesse heeft. Omdat hij geen echte tegenstanders heeft. Maar als het geld goed is valt er te praten.

,,Dustin Poirier en Conor Mcgregor zullen het op 23 januari tegen elkaar opnemen en ik versloeg ze allebei. Waarom moet ik ze weer onder ogen zien. ” De UFC-kampioen deed de uitspraak eerder deze week tijdens een persconferentie.

Khabib Nurmagomedov nam recentelijk afscheid van het MMA-vechten. Toch beweren bronnen om de UFC-kampioen dat hij niet al te lang langs de kant zal blijven staan. En nu noemt Khabib zelf een gigantisch bedrag waarvoor hij zijn aartsvijand Conor McGregor nog eens tegemoet zou treden.

Mega bedrag

,,Als je me 100 miljoen euro geeft, zal ik erover nadenken”, zegt Khabib over een duel met McGregor. Als Dana White me een dergelijk bedrag zou geven om tegen Conor te vechten, zou ik het wellicht overwegen. ,,Dan kunnen we praten over mijn terugkeer”, zei de Rus lachend.

Ook zei de topvechter dat hij dan wel eerst toestemming zou moeten krijgen van zijn moeder. Deze heeft hij beloofd nooit meer te zullen vechten. Dit na de dood van zijn vader en trainer waarvan hij zelf zegt niet meer zonder de MMA-kooi in te willen.

Bekijk ook

Beladen strijd: Ilias Ennahachi behoudt ONE wereldtitel in Singapore

Illias Ennahachi (midden) Illias Ennahachi verdedigde met succes zijn ONE Championship vlieggewicht titel vandaag in ...

BREAKING: Nieky Holzken treft Australische kickbokslegende op 21 april

Nieky Holzken zal op 21 april het gevecht aangaan met Muaythai legende John Wayne Parr. ...

MMA-reus Ngannou doorstaat loodzware test (video)

Francis Ngannou is een vechter om tekening mee te houden. De reus is welhaast onverslaanbaar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page