Khabib Nurmagomedov wil mega bedrag voor gevecht met Conor Mcgregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib Nurmagomedov wil mega bedrag voor gevecht met Conor Mcgregor

Khabib Nurmagomedov wil mega bedrag voor gevecht met Conor Mcgregor

Khabib Nurmagomedov wil miljoenen bedrag voor eventueel gevecht met Conor Mcgregor

Gevraagd of hij weer zou terugkeren om te vechten in de UFC, zei Khabib dat hij geen interesse heeft. Omdat hij geen echte tegenstanders heeft. Maar als het geld goed is valt er te praten.

,,Dustin Poirier en Conor Mcgregor zullen het op 23 januari tegen elkaar opnemen en ik versloeg ze allebei. Waarom moet ik ze weer onder ogen zien. ” De UFC-kampioen deed de uitspraak eerder deze week tijdens een persconferentie.

Khabib Nurmagomedov nam recentelijk afscheid van het MMA-vechten. Toch beweren bronnen om de UFC-kampioen dat hij niet al te lang langs de kant zal blijven staan. En nu noemt Khabib zelf een gigantisch bedrag waarvoor hij zijn aartsvijand Conor McGregor nog eens tegemoet zou treden.

Mega bedrag

,,Als je me 100 miljoen euro geeft, zal ik erover nadenken”, zegt Khabib over een duel met McGregor. Als Dana White me een dergelijk bedrag zou geven om tegen Conor te vechten, zou ik het wellicht overwegen. ,,Dan kunnen we praten over mijn terugkeer”, zei de Rus lachend.

Ook zei de topvechter dat hij dan wel eerst toestemming zou moeten krijgen van zijn moeder. Deze heeft hij beloofd nooit meer te zullen vechten. Dit na de dood van zijn vader en trainer waarvan hij zelf zegt niet meer zonder de MMA-kooi in te willen.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page