Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje tijdens UFC 253 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje tijdens UFC 253

Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje tijdens UFC 253
Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje tijdens UFC 253

UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje zullen elkaar treffen tijdens UFC 253. Zo melden Marcelo Barone en Raphael Marinho van Combate dinsdag.

UPDATE GEVECHT IS GEBOEKT VOOR OKTOBER KLIK HIER

Op 19 september staat een lichtgewicht titelgevecht tussen de onbetwiste kampioen Khabib Nurmagomedov en interim-kampioen Justin Gaethje op de planning voor UFC 253. Een locatie is nog niet bekend.

Locatie nog onbekend

Of het gevecht plaats zal vinden op UFC Fight Island waar dinsdag van bekend werd dat deze op YAS Island, Abu Dhabi plaatsvind is niet bekend. Khabib Nurmagomedov regeert sinds begin 2018 over de UFC-lichtgewicht divisie.

Sinds het winnen van de titel heeft Nurmagomedov het verdedigd met dominante overwinningen op Conor McGregor en Dustin Poirier. Justin Gaethje veroverde ondertussen de interim lichtgewicht titel op UFC 249 in mei.

Tony Ferguson

Gaethje trof de ongeslagen Tony Ferguson die hij met een dominante TKO-overwinning in de vijfde ronde versloeg. Oorspronkelijk werd van Ferguson verwacht dat hij Nurmagomedov zou treffen.

Maar hij accepteerde een tijdelijke titelstrijd op korte termijn met Gaethje. Nurmagomedov zat vast in Rusland vanwege beperkingen in verband met het coronavirus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws