Khabib Nurmagomedov vocht met gebroken voet tegen Justin Gaethje MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib Nurmagomedov vocht met gebroken voet tegen Justin Gaethje

Khabib Nurmagomedov vocht met gebroken voet tegen Justin Gaethje
Khabib Nurmagomedov vocht met gebroken voet tegen Justin Gaethje

UFC kampioen Khabib Nurmagomedov vocht op UFC 254 zaterdag tegen Justin Gaethje met een gebroken voet.

In wat uiteindelijk zijn laatste gevecht werd, liet de nu voormalige UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov zien wat voor doorgewinterde vechter hij is. Hij vocht zijn wedstrijd tegen Justin Gaethje met een gebroken voet.

"We hebben allemaal geluk dat we hem vanavond hebben zien vechten," zei White op de persconferentie na het gevecht. “Blijkbaar lag hij drie weken geleden met een gebroken voet in het ziekenhuis. Ik denk dat hij twee gebroken tenen heeft en een gebroken bot in zijn voet, dat vertelde zijn team mij. "

Einde top carièrre

“Hij heeft het nooit aan iemand verteld, liep gewoon rond zoals normaal. Hij is een van de sterkste mensen ter wereld. " Aan de woorden van White valt niet te twijfelen. Khabib zette een top prestatie neer door Gaethje te verslaan in een takedown gevolgd door een verwurging waardoor zijn tegenstander bijna bewusteloos raakte.

BEKIJK HIER ALLE UITSLAGEN VAN UFC 254: KHABIB VS GAETHJE

"Ik heb mijn moeder belooft na dit gevecht niet meer de MMA-kooi in te gaan. Niet meer een gevecht aan te gaan zonder mijn vader. En ik ben een man van mijn woord. En deze kom ik na, "zei Khabib. De vader van de kampioen, Abdulmanap overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van het coronavirus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws