Khabib Nurmagomedov: ‘Ik ga snel met pensioen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib Nurmagomedov: ‘Ik ga snel met pensioen’

Khabib Nurmagomedov: ‘Ik ga snel met pensioen’

De UFC lichtgewicht titel van Khabib Nurmagomedov, staat tijdens UFC 249 in april op het spel als de kampioen uitdager Tony Ferguson treft.

Terwijl hij zich voorbereidt om de titel te verdedigen denkt Khabib aan het met pension gaan. “Nou, we hebben geen plan voor wanneer we gaan eindigen, maar ik weet wel dat het niet lang meer gaat duren,” zei Khabib tijdens een recent interview in Rusland. Die tijd is heel dichtbij.”

“Ik wil niet aan de toekomst denken, ik moet nog tot april, ik moet nog vechten, ik moet winnen,” ging Nurmagomedov verder. “Ik kijk dus niet graag te ver vooruit. Nu hebben we een tegenstander, Tony Ferguson, een zeer serieuze tegenstander. En ik denk dat het nodig is om dit gevecht te doen, dan gaan we zitten en denken we na over wat er komt. “

Tegenstanders niet voor het oprapen

“We zullen overwegen of het zin heeft om nog meer te vechten. Er zal altijd een reden zijn om te vechten: geld. Maar zullen we het nodig hebben? We zullen erover nadenken. Ik voel me goed nu. Ik ben 31 en het is een heel goede leeftijd om te vechten en te sporten. Ik ben verre van de pensioengerechtigde leeftijd, maar het ligt om de hoek. “

Khabib Nurmagomedov heeft momenteel een onberispelijk 28-0 record als professionele vechter. Mocht Nurmagomedov winnen van Ferguson, dan komt hij zeker tekort aan geloofwaardige uitdagingen in de lichtgewicht divisie. Een tegenstander van hetzelfde kaliber zal niet gemakkelijk te vinden zijn.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page