Khabib Nurmagomedov: 'Ik ben veel beter dan Tony Ferguson' Nieuws
Nieuws

Khabib Nurmagomedov: 'Ik ben veel beter dan Tony Ferguson'

Khabib Nurmagomedov: 'Ik ben veel beter dan Tony Ferguson'
Khabib Nurmagomedov: 'Ik ben veel beter dan Tony Ferguson'

Het lijkt erop dat Khabib Nurmagomedov de duurzaamheid van Tony Ferguson wil testen in hun aankomende wedstrijd.

"Ik schat mijn kansen altijd hoger dan die van mijn tegenstanders, omdat ik een gevecht niet met onzekerheid kan benaderen," zei Nurmagomedov, tegen RT Sport. "Ik denk dat ik veel beter dan hij ben in worstelen. Ik ben fysiek veel beter dan hem. Ik ben sterker dan hij, en ik ben nog niet verloren, in tegenstelling tot hem. "

Nurmagomedov toont veel verbeteringen en gelooft dat hij Ferguson kan verrassen met zijn kracht, net zoals hij deed toen hij Conor McGregor met grote overmacht tijdens hun UFC 229-wedstrijd. "In tegenstelling tot hem ben ik nog niet neergehaald," zei Nurmagomedov. "Hij heeft zeven UFC-knockdowns en ik ga hem bijzonder hard slaan."

Niet onderschatten

Ondanks de voordelen zei Nurmagomedov dat hij zich ervan bewust is dat Ferguson op papier misschien zijn moeilijkste test tot nu toe is, daarom is hij al begonnen met het trainingskamp, ​​ondanks het gevecht dat nog vier maanden weg is.

"Ik denk dat het waarschijnlijk ook goed is om zijn sterke punten op te merken," zei Nurmagomedov. "Hij heeft niet verloren sinds 2012. Hij is een zeer goede tegenstander. In de geschiedenis van de UFC is er nooit een gevecht geweest tussen twee mensen met 12 overwinningen op rij, dus het wordt een groot historisch evenement. Als tegenstander neem ik hem heel serieus. ”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws