Khabib Nurmagomedov geheimzinnig over nieuw UFC-contract Nieuws
Nieuws

Khabib Nurmagomedov geheimzinnig over nieuw UFC-contract

Khabib Nurmagomedov geheimzinnig over nieuw UFC-contract
Khabib Nurmagomedov geheimzinnig over nieuw UFC-contract

UFC lightweight champion Khabib Nurmagomedov is helemaal klaar om zijn lichtgewicht titel te verdedigen tegen de lichtgewichtkampioen Dustin Poirier in Abu Dhabi op 7 september.

Vooruitlopend op zijn gevecht tekende Nurmagomedov een lucratieve deal met UFC, wat hem de best betaalde vechter in de UFC zal maken. Khabib is blij met deze nieuwe deal. Hij onthulde slechts minimale details over zijn nieuwe deal op zijn YouTube-kanaal.

Aparte deal

"Eerlijk gezegd zou ik niet graag de voorwaarden van het contract bekendmaken," zei Khabib. "De deadline werd verwijderd, we hebben een aantal concessies gedaan, ze deden wat moeilijk maar wij kwamen tot een gemeenschappelijke noemer die gunstig is voor iedereen. "

Khabib is erg blij met de manier waarop de onderhandelingen zijn gegaan, ook al waren ze buitengewoon ingewikkeld." Als ik zeg dat het een van de beste is, zal het op de een of andere manier verkeerd zijn. Ik neem aan dat je het in de top drie kunt plaatsen, een paar van de beste voorwaarden, contracten en overeenkomsten die ooit met de UFC zijn gesloten. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws