Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib Nurmagomedov geheimzinnig over nieuw UFC-contract

Khabib Nurmagomedov geheimzinnig over nieuw UFC-contract

UFC lightweight champion Khabib Nurmagomedov is helemaal klaar om zijn lichtgewicht titel te verdedigen tegen de lichtgewichtkampioen Dustin Poirier in Abu Dhabi op 7 september.

Vooruitlopend op zijn gevecht tekende Nurmagomedov een lucratieve deal met UFC, wat hem de best betaalde vechter in de UFC zal maken. Khabib is blij met deze nieuwe deal. Hij onthulde slechts minimale details over zijn nieuwe deal op zijn YouTube-kanaal.

Aparte deal

“Eerlijk gezegd zou ik niet graag de voorwaarden van het contract bekendmaken,” zei Khabib. “De deadline werd verwijderd, we hebben een aantal concessies gedaan, ze deden wat moeilijk maar wij kwamen tot een gemeenschappelijke noemer die gunstig is voor iedereen. “

Khabib is erg blij met de manier waarop de onderhandelingen zijn gegaan, ook al waren ze buitengewoon ingewikkeld.” Als ik zeg dat het een van de beste is, zal het op de een of andere manier verkeerd zijn. Ik neem aan dat je het in de top drie kunt plaatsen, een paar van de beste voorwaarden, contracten en overeenkomsten die ooit met de UFC zijn gesloten. ”

Bekijk ook

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko tekent nieuw contract met Bellator MMA

Fedor Emelianenko blijft bij Bellator MMA om zijn legendarische carrière af te ronden.

Anthony Engelen loopt weer tegen verlies aan bij ONE FC

Hij verloor zijn laatste twee wedstrijden bij ONE Championship, Anthony Engelen maar is terug op winst koers.

Knock-out video: Surprise stoot vloert verhitte MMA-vechter

Tijdens het Bellator 222 event vrijdag in New York werd een ouderwetse knock-out gescoord.