Khabib Nurmagomedov doet sombere voorspelling over Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib Nurmagomedov doet sombere voorspelling over Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov doet sombere voorspelling over Conor McGregor
Khabib Nurmagomedov doet sombere voorspelling over Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov gelooft dat de beste dagen van Conor McGregor voorbij zijn na zijn TKO-verlies tegen Dustin Poirier bij UFC 257. Het was de tweede keer dat de Ier en Poirier tegenover elkaar stonden. Het staat nu 1-1 maar en derde gevecht lijkt op komst.

Het gevecht tussen McGregor en Poirier afgelopen januari eindigde voor de Ierse superster in een stevig verlies. Aartsrivaal Nurmagomedov heeft zo zijn gedachten over McGregor en spreek deze uit. ,,Het is onmogelijk dat een man (McGregor. red) twee keer op zijn oest kan zijn", zei Khabib tegen MMAMania. "

,,Ik heb het niet (alleen) over hem. Wat ik bedoel is dat een man niet twee pieken kan behalen. Een team zou het kunnen doen. Real Madrid deed dit bijvoorbeeld een paar keer op rij. Teams kunnen dit hebben. Maar we hebben het over ons. En één man in zijn eentje kan dit niet hebben (piekvorm tweemaal)", aldus de Rus.

Waarzegger

Dit is niet de eerste keer dat Nurmagomedov een moeilijke toekomst voorspelt voor een van zijn rivalen. De Rus vertelde eerder aan verslaggevers dat collega vechter Tony Ferguson nooit meer dezelfde zou zijn na zijn verlies tegen Justin Gaethje tijdens UFC 249. Ferguson verloor een halfjaar daarna tegen Charles Oliveira.

Of dit ook voor McGregor zal gelden zal nog moeten blijken. Maar als het aan de glazen bol van Nurmagomedov ligt lijkt de toekomst voor McGregor niet rooskleurig.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/ufc-ster-conor-mcgregor-moet-stoppen-met-mma-vechten/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws