Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor en Jon Jones dinsdag op het matje bij de NSAC

Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor en Jon Jones dinsdag op het matje bij de NSAC

Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring

De NSAC commissie zal dinsdag 29 januari het lot van Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor bepalen voor hun rol in een heftig conflict tijdens UFC 229.

NSAC-voorzitter Anthony Marnell heeft eerder gezegd dat Nurmagomedov en McGregor verplicht zijn om de vergadering persoonlijk bij te wonen als ze geen regeling met de commissie hebben getroffent. Nurmagomedov heeft gezegd dat hij de vergadering niet zal bijwonen.

Het gevecht werd ontketend toen Khabib Nurmagomedov over de achthoek sprong na het verslaan van McGregor in de vierde ronde en vervolgens Dillon Danis aanviel, die daar in de kooi stond ter ondersteuning van de Ierse ster.

Oorlog

McGregor sprong toen de kooi in en werd tegengehouden door een NSAC-functionaris, maar haalde flink uit naar Abubakar Nurmagomedov, die vervolgens zichzelf verdedigde, terwijl er totale chaos ontstond in de kooi.

Ook gepland voor de NSAC-hoorzitting is Jon Jones, die voor de commissie zal verschijnen voor een ​​reeks gefaalde doping testresultaten die zijn uitgevoerd door UFC anti-dopingpartner US Anti-Doping Agency (USADA).

Doping

Een test buiten wedstrijdverband van 9 december bracht sporen aan het licht van een langdurige metaboliet van oraal turinabol.

Omdat de commissie niet in staat was om voorafgaand aan het evenement op 28 december een hoorzitting te beleggen, koos de UFC ervoor om het evenement van Nevada naar Californië te verplaatsen, waar Jones al een licentie had ontvangen.

Bekijk ook

UFC 245 De Randamie vs. Amanda Nunes: Op wie zet u in?

Zaterdag 14 september staat de Nederlandse top MMA-vechter Germaine de Randamie tegenover UFC wereldkampioen Amanda Nunes tijdens UFC 245.

Verlies partij UFC-vechter Stefan Struve onterecht? (video)

De Nederlandse UFC-vechter Stefan Struve moest tot twee keer toe een trap in zijn kruis incasseren.

Jairzinho Rozenstruik ruikt bloed: Daagt top UFC-vechter uit

Zondagnacht scoorde de Surinaamse MMA-vechter een laatste moment knock-out, op de Nederlander Alistair Overeem in Washington.